Hugh Grant egyszerre ejtett teherbe két nő - A színész családi élete borzasztó kusza

Hugh Grant
AFP -
gyerekek Hugh Grant család
A színész összesen öt gyerek édesapja, legalábbis ennyiről tudunk. Hugh Grant családi élete meglehetősen kusza, előfordult, hogy egyszerre ejtett teherbe két nőt.

Hugh Grant családi élete meglehetősen bonyolult, és hiába próbálja megtartani magának, az olyan szaftos történetek, mint az, hogy két nőt egyszerre ejtett teherbe, kiderülnek. A hollywoodi színésznek összesen öt gyereke van.

Hugh Grant
Hugh Grant ötgyerekes apa, de kettőnek még a nevét se tudjuk
Forrás: Getty Images/2024 Toronto International Film Festival - "Heretic" Premiere

Hugh Grant a gyerekeiről: elárasztanak, és én már túl öreg vagyok

Hugh Grant szerelmi élete és családjának gyarapodása meglehetősen kusza, követhetetlen történet, hiszen öt gyereke különböző anyáktól született, és meglehetősen nagy titkolózás övezte egyes kicsik érkezését, két gyereke pedig szinte egyszerre láttak napvilágot, csak különböző anyáktól. 

Hugh Grant első gyereke 2011-ben született a színész akkori párjától, Tinglan Hongtól, és a Tabitha Xiao Xi Grant nevet kapta. „Sokan figyelmeztettek, hogy a babakor nem olyan izgalmas. De én izgatott vagyok. Nagyon szeretem a lányomat. Fantasztikus. Megváltoztatta az életemet? Nem vagyok benne biztos. Még nem. De nagyon örülök, hogy megérkezett hozzánk. És jobb embernek érzem magam." 

A színész második gyereke 2012 szeptemberében született Anna Eberstein televíziós producertől - aki egyébként jelenleg a felesége, de akkor még nem volt az. 

Ezúttal kisfiuk született, aki a John Mungo Grant nevet kapta. A gyerek születését egy évvel később hozták nyilvánosságra, amikor a születési anyakönyvi kivonatát megváltoztatták, hogy Hugh neve szerepeljen benne apaként. 

Hugh Grant harmadik gyereke 3 hónappal John Mungo után jött világra, Felix Chang Hong Grant Tinglan Hongtól született, vagyis a színész akkori prájától, ami azt jelenti, hogy Hugh Grant a jelenlegi feleségével csalta meg az akkori párját. „Izgatott vagyok, hogy a lányomnak most már van egy testvére. Imádom mindkettőjüket. Mesés anyukájuk van" - mondta a gyerek születése után, ugyanis ekkor még nem került nyilvánosságra az, hogy egy megcsalásból is született kisfia.

Az Igazából szerelem sztárja és Anna - aki akkorra már a barátnője volt - 2015 decemberében köszöntötték második közös gyermeküket, egy lányt, aki a a színész negyedik gyereke.

A pár azonban úgy döntött, hogy nem osztják meg nyilvánosan a kicsi nevét - ahogyan a harmadik közös gyerekükét, sem, aki 2018-ban született és annyit lehet tudni róla, hogy kisfiú. Ő Hugh Grant ötödik gyereke.

Amikor pedig arról kérdezték, milyen kisgyerekekkel az élet, a következőket mondta: „Hát, itt élek, és egyáltalán nem szórakozom. Elárasztanak a gyerekek, és én már túl öreg vagyok hozzájuk. Bárki, akinek kisgyermeke van, valószínűleg egyetért azzal, hogy ez egyszerre a legrosszabb és a legjobb időszak az életedben. A hétköznapokban, amikor másnaposan egy újabb törött játékon taposol, egyszerűen borzalmas. De amikor visszanézed a fotókat az iPhone-odon, rájössz: 'Ó, én rendkívül boldog voltam. Ez nagyon szép'" - mondta. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.