Megszólalt Katalin hercegné öccse: ezt gondolja valójában Vilmos hercegről

Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle.
Getty Images/Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle. - Pool
brit királyi család James Middleton katalin hercegné Vilmos herceg
James Middleton új könyvében bepillantást enged nővére és Vilmos herceg kapcsolatába, valamint abba, hogyan formálta át Katalin életét a jövőbeli király iránti szerelem. Katalin hercegné öccse a Meet Ella: The Dog Who Saved My Life című memoárjában számos anekdotát oszt meg a brit királyi család tagjairól.

A memoár legérdekesebb részei nővérével, Katalinnal és Vilmos herceggel kapcsolatosak, különösen arról, hogyan változtatta meg a herceg Katalin hercegné életét és személyiségét. James visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor Katalin 2010-ben bejelentette eljegyzését Vilmos herceggel.

Katalin hercegné, brit királyi család
Katalin hercegné öccsének határozott véleménye van nővére kapcsolatáról
Forrás: The Middleton Family Attend Church On Christmas Day

Katalin hercegné öccsének határozott véleménye van nővére kapcsolatáról

„A családunk egy nappal korábban tudta meg a hírt, mint ahogyan hivatalosan bejelentették"írta James egy részletben. „Katalin, Pippa és én sétáltunk egyet a kutyáinkkal, Ella és Tilly társaságában, majd beültünk egy kis falusi pubba, Bucklebury közelében. Csendben beszélgettünk, miközben próbáltuk visszafogni az izgalmunkat, nehogy bárki gyanút fogjon."

James arról is írt, hogy Katalin és Vilmos kapcsolata mennyire megváltoztatta a családjuk életét

Vilmos már régóta része az életünknek, és nagyon megszerettük őt. Olyan, mintha egy idősebb testvérünk lenne. Katalin és ő tökéletesen illenek egymáshoz.

Katalin és Vilmos közötti mély kapcsolatot James az eljegyzés után is csak erősödni látta. „Gondoltam, milyen szerencsés Vilmos, hogy feleségül veheti az én talpraesett, gyakorlatias nővéremet" – írta James. 

Tudtam, hogy vigyázni fog rá, és így is tesz a mai napig.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.