Nem Vilmos és nem is Harry Károly király kedvence a családból: benne bízik meg igazán az uralkodó

III. Károly király
Getty Images/The King And Queen Consort Visit Scotland - Pool
kapcsolat katalin hercegné Károly király
Az uralkodó és a hercegné között nagyon szoros kapcsolat alakult ki az elmúlt hónapokban. III. Károly király jobban megbízik Katalinban mint bárki másban.

III. Károly király és Katalin között nagyon különleges kapcsolat alakult ki az elmúlt hónapokban. Az uralkodó jobban megbízik a hercegnében, mint bárki másban, és nem telik el nap, hogy valamilyen formában fel ne vegyék a kapcsolatot.

2024 Mey Highland Games III. Károly király
III. Károly király és Katalin hercegné egymás támaszai lettek
Forrás: Getty Images

III. Károly király kedvence Katalin hercegné lett

III. Károly király nagyon örül, hogy Katalin hercegné is a gyógyulás útjára lépett, hiszen ők ketten hasonló küzdelmet folytattak az elmúlt hónapokban. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy egymásból is erőt tudtak meríteni, a kapocs pedig, ami kialakult köztük ezidő alatt, erősebb, mint valaha. 

Nem telik el nap, hogy Katalin ne jelentkezne be Károlynál valamilyen gesztussal, 

legyen az csak néhány vigasztaló szó, egy csomag vagy egy támogató hívás, ha túl elfoglalt ahhoz, hogy személyesen találkozzon vele" - mondta egy bennfentes. A 42 éves walesi hercegné nagyon jól érzi magát azóta, amióta szeptember 9-én bejelentette, hogy befejezte a megelőző kemoterápiás kezeléseket. A királyi család márciusban hozta nyilvánosságra, hogy egy meg nem nevezett rákos megbetegedést diagnosztizáltak nála, ami miatt egy időre visszavonul a nyilvánosságtól, hogy az egészségére és a kemoterápiára koncentrálhasson. III. Károly királynál szintén rákot diagnosztizáltak, ami nagyon összekovácsolta őket. Katalin és Károly „órákig beszélgetnek, és a király jobban megbízik Katalinban, mint bárkiben" - mondta a bennfentes. „Katalin és Károly egymás támaszai" - tette hozzá az illető. „Katalin együttérzéséről és a család iránti puszta elkötelezettségéről árulkodik az, hogy többet foglalkozik másokkal mint magával" - mondja a forrás. „A király számára ez a bizonyíték arra, hogy ő a legcsodálatosabb leendő királynő, akit a monarchia csak kívánhat." Most, hogy Katalin befejezte a kemoterápiás kezeléseket, hivatalosan is visszatért a feladataihoz.. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.