29 lombikprogram és egy halva született baba: ma már 3 gyereke van a nőnek, aki nem adta fel

Lombikrpogram, Beth Hobson és legidősebb fia, William
SWNS - Northfoto
család lombikprogram anya
Beth Hobson 10 százalék esélyt kapott az orvosoktól arra, hogy teherbe essen, de ő nem adta fel a reményt. 15 év alatt 29 lombikprogramban vett részt a ma már háromgyerekes anya.

Beth Hobson ma már háromgyerekes anyuka, de az idáig vezető útja nem volt egyszerű. 29-szer vett részt lombikprogramban, és az egyik kisbabája halva született, de ő nem adta fel. 

29 lombikprogramban vett részt Beth Hobson, a ma már 3 gyerekes anya
29 lombikprogramban vett részt Beth Hobson, a ma már 3 gyerekes anya
Forrás: SWNS/Northfoto

Beth Hobson, a háromgyerekes anya - 29 lombikprogramban vett részt 15 év alatt

Beth Hobson 40 évesen fogott bele a családalapításba, és nem volt hajlandó elhinni, hogy ő már „túl öreg" ahhoz, hogy gyereket szüljön. Az idő végül őt igazolta, hiszen már háromgyerekes anya, de az idáig vezető út nem volt nehézségektől és tragdéiáktól mentes. 29-szer vett részt lombikprogramban.  

A most 55 éves Beth Hobson tizenöt évvel ezelőtt kezdte el az IVF-et annak ellenére, hogy azt mondták neki, csak 10% esélye van a természetes úton történő fogantatásra. 

A kezelést 2009 közepén kezdte el, és 13 sikertelen próbálkozása volt, mielőtt a 14. alkalommal teherbe esett. Az azóta eltelt 11 év alatt további két gyereknek adott életet - de több vetélése is volt, valamint egy halva született gyereke 2014-ben. Minden nehézség ellenére Beth azt mondta, hogy „be akarta bizonyítani, hogy mindenki téved" - és megmutatni, hogy soha nem vagy túl idős ahhoz, hogy családot alapíts. A nőt három gyereke, William, Grace és Thomas minden nehézségért kárpótolja.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.