Egyedül szülte meg gyermekét a fürdőszobában a 36 éves nő: férjének fogalma sem volt róla

otthonszülés
Northfoto - Teagan Swoboda / SWNS
otthonszülés szülés
Teagan Swoboda reggel hat előtt erős fájásokra ébredt. Felkelt és kiment a fürdőszobába, hogy lemérje, milyen gyakran érkeznek a fájások. Arra azonban a 36 éves nő álmában sem gondolt, hogy percekkel később már újszülött gyerekét tarthatja a karjaiban.

15 perccel később Teagan Swoboda felébresztette a férjét, mondván, hamarosan itt az idő. Tony lement a földszintre, hogy mindent előkészítsen az otthonszüléshez. Kevesebb, mint fél órával később a nő telefonált a férjének, hogy érkezik a baba, de a férfi nem vette fel a telefont.

nő, otthon, szülés
Egyedül szülte meg gyermekét a fürdőszobában a 36 éves nő
Forrás: © Teagan Swoboda 

Egyedül szülte meg gyermekét a fürdőszobában a 36 éves nő

Teagannak már nem volt ideje lemenni a férjéért a földszintre, férje a telefont nem vette fel, így egyedül, házuk emeleti fürdőszobájában hozta világra a gyerekét. A telefonálás követő 6. percben az édesanya már karjában tartotta újszülött kislányát, aki az Elliót nevet kapta. 

nő, otthon, szülés
Ebben a fürdőszobában hozta világra gyermekét a 36 éves nő
Forrás: © Teagan Swoboda 

Kiderült, a férj azért nem hallotta a telefonját, mert éppen a szülőmedence beállításával foglalkozott. A szülők boldogsága határtalan, a Tony pedig nagyon büszke feleségére, aki egyedül, segítség nélkül hozta világra gyereküket.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.