szomorúság gyász Madonna
Hatalmas csapás érte a családot, a 81 éves Joan Clare Ciccone szervezete feladta a harcot. Madonna mostohaanyja hosszú ideje küzdött a rákkal.

Meghalt Madonna mostohaanyja, Joan Clare Ciccone. Az asszony hosszú éveken keresztül harcolt a rákkal: szeptember 24 halt meg. 

Milan, Madonna at the Dolce & Gabbana Fashion Show Party - Celebrity Sightings During Milan Women's Fashion Week: Spring/Summer 2025
Madonna gyászol: meghalt a mostohaanyja
Forrás: Northfoto

Madonna családjának a házvezetőnője volt Joan 

Joan Madonnáék házvezetőnője volt Michiganben, majd néhány évvel azután, hogy az énekesnő édesanyja 30 évesen - szintén rákban - meghalt -, Madonna apja Silvio Ciccone feleségül vette. Joannak és Silviónak két közös gyermeke született, ők Madonna féltestvérei, Jennifer és Mario. Joan és Madonna viszonya nem volt zökkenőmentes, de a nő feltűnt az énekesnő életrajzi filmjeiben is. 

A viszonyuk tettlegességig fajult

Amikor Madonna édesanyja meghalt, ő hallani sem akart arról, hogy apja elvege Joant. Folyton veszekedtek, Joan egyszer állítólag fel is pofozta az akkor még fiatal lányt. nem akarta, hogy a családjuk tagja legyen Joan Clare Ciccone, ezért folyamatosan fellázadt ellene. Az énekesnő a Mother and Father című dalában mesél a családi botrányairól, ami a mai napig megérintik őt - írja a Hello! magazine nyomán az Origo

A kapcsolatuk aztán rendeződött

A vita és veszekedések után Madonna és Joan megbékéltek egymással, és sok éve nagyon jó viszonyban voltak és mindent megtettek, hogy túllépjenek a múlton. 

Napközi otthon és borászat töltötte ki Joan életét

A mélyen vallásos Joan szerette nagyon szerette a gyerekeket, közel 21 évig egy napközit vezetett, majd Silvióval a michigani Suttons Bay-be költöztek, ahol szőlészettel és borászattal foglalkoztak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.