Mel Gibson ritkán látott gyerekeivel jelent meg a vörös szőnyegen - FOTÓ

Los Angeles Special Preview Screening Of "Monster Summer"
Getty Images/Los Angeles Special Preview Screening Of "Monster Summer" - Amanda Edwards
ritka pillanat mel gibson gyerekek
A színész két legfiatalabb gyermekével vett részt új filmjének vetítésén Los Angelesben. Mel Gibson 14 és lánya és 7 éves fia büszkén pózolt a kamerák előtt.

Mel Gibson szeptember 24-én, kedden jelent meg a Monster Summer című új filmje premierjén a DGA Színházban Los Angelesben, lányával, Luciával és fiával Larsszal. A keddi premierre a film rendezője, David Henrie is ellátogatott, valamint a szereplők közül Abby James Witherspoon (Reese Witherspoon unokahúga), Mason Thames és Noah Cottrell is jelen voltak.

Mel Gibson
Mel Gibson ritkán látott gyerekeivel
Forrás: FilmMagic

Mel Gibson ritkán látott gyerekei

Mel Gibson – aki kilenc gyermek édesapja – Lucia exével, Oksana Grigorievával közös gyermeke, míg Lars jelenlegi partnerétől, Rosalind Rossztól született.  Lars 2017 januárjában született, és egy forrás akkor a People magazinnak elmondta, hogy a pár „elragadtatott, és Lars egyszerűen imádnivaló.” Ez azután történt, hogy 2016 szeptemberében bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják.

„Mel és Rose nagyon izgatottak a baba miatt” – mondta a pár egyik közeli barátja. „Mel imád apa lenni, és ő és Rose már alig várják, hogy együtt szülők lehessenek. Az elmúlt két év Mel életének egyik legboldogabb időszaka volt.” Lucián és Larszon kívül Gibson még apja Hannah-nak és fiainak: Christiannek, Edwardnak, Williamnek, Louie-nak, Milónak és Thomasnak, akik ex-feleségével, Robyn Moore-ral közös gyerekei.

A Wizards of Waverly Place sztárja, David Henrie által rendezett Monster Summer című filmben Gibson egy nyugdíjas rendőrségi nyomozót alakít, aki egy rejtélyt megoldó tinédzserrel, a 17 éves Thames által játszott karakterrel kénytelen összefogni, hogy közösen fedezzék fel azt az ismeretlen erőt, amely megzavarja a nyári szórakozást. A Monster Summer további szereplői Lorraine Bracco, Kevin James és Nora Zehetner.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.