Rebel Wilson megházasodik: ezen a csodaszép helyen mondja ki a boldogító igent

"Young Woman and the Sea" - Arrivals
Variety via Getty Images/"Young Woman and the Sea" - Arrivals - Variety
házasság színésznő Rebel Wilson
A 44 éves színésznő hamarosan oltár elé áll. Információk szerint Rebel Wilson ebben a hónapban házasodik össze 40 éves menyasszonyával, Ramona Agrumával.

A pár úgy döntött, hogy egy különleges helyszínen, Szardínián, a Földközi-tenger meseszép szigetén mondja ki a boldogító igent. Eredetileg jövő évre tervezték az esküvőt, de Rebel Wilson előre hozta az időpontot. „Rebel nem akar tovább várni, nagyon boldog Ramonával, és minél előbb össze akar házasodni vele” – mondta egy forrás.

Rebel Wilson
Rebel Wilson még ebben a hónapban oltár elé áll
Forrás: GC Images

Rebel Wilson még ebben a hónapban oltár elé áll

Az esküvő egy kis ceremónia lesz, csak közeli barátokkal és családtagokkal, emellett nagyon elegáns is lesz – tette hozzá a bennfentes. Korábban Rebel azt mondta, hogy 2025-ben szeretne egy tengerparti esküvőt tartani. A színésznőnek már van egy kislánya, Royce Lillian, aki majdnem két éves. 

Rebel először 2021-ben találkozott Ramonával, és 2023 februárjában jelentették be az eljegyzésüket.

Drogos orgiára hívta meg a brit királyi család egyik előkelő tagja a színésznőt

Rebel Wilson néhány hónappal ezelőtt azt állította, hogy a brit királyi család egyik tagja meghívta őt egy középkori témájú, drogos orgiára. A 44 éves színésznő nem nevezte meg a férfit, de azt állítja, hogy "Windsor" volt, és a tizenötödik-huszadik helyen van a trónöröklési sorrendben. Rebel 2014-ben egy amerikai tech-milliárdos buliján vett részt egy Los Angeles melletti farmon. A partin egy tálca MDMA-t (Metiléndioxi-metamfetamin) kínáltak neki, majd meginvitáltak egy orgiára. A színésznő erről a Rebel Rising című memoárjában így írt: "Az utolsó pillanatban kaptam egy meghívást egy tech-milliárdos partijára - a fickó, aki meghívott, a tizenötödik vagy huszadik a brit trónörökösök sorában, és azt mondta, a partihoz több lányra lenne szükségük.”
A színésznő szerint a buli őrületes volt, a férfiak a mezőn lovagoltak, a medencében pedig sellőnek öltözött lányok úszkáltak. A birtok hatalmas volt, messze a várostól, így a vendégek ott is aludtak. Az éjszakai tűzijáték után Rebel egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy férfi egy nagy tálcával közelít felé, amin cukorkának tűnő bogyók voltak - kiderült, hogy kábítószer.

„Ez az orgiához kell... azok általában ilyenkor szoktak kezdődni" - mondta a színésznőnek a férfi.


 

 


 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.