Világhírű zenész lánya szerepel a Netflix sikersorozatában, a Tökéletes párban

sztárcsemete Eve Hewson u2 Bono
A Tökéletes pár című Netflix-sorozat egyik főszereplőjének édesapja világhírű zenész. Az Amelia Sacksot alakító Eve Hewson híres édesapjáról beszélt.

A Netflix új sorozata, a Tökéletes pár Elin Hilderbrand bestseller regényén alapul, és egy rejtélyes gyilkosságot tár fel. A jómódú Winbury család szinte minden tagja gyanúba keveredik, egyetlen emberről nem gondoljuk, hogy megölte volna a barátnőjét: Amelia Sacksról, akit Eve Hewson alakít. A fiatal színésznő pedig nem más, mint a U2 frontemberének lánya. Bono (Paul Hewson) második gyermekének a sorozat valószínűleg meghozta a régen várt áttörést, ugyanis a premier óta a legtehetségesebb színésznők között tartják számon. 

Eve Hewson, Bono, Tökéletes pár
Eve Hewson, a Tökéletes pár főszereplője és édesapja, Bono
Forrás: Getty Images

A Tökéletes pár színésznőjének legnagyobb rajongója az édesapja

Az ír színésznőnek nem a Tökéletes pár az első filmje, olyan alkotásokban szerepelt már, mint a Robin Hood (2018) és a Flora és fia (2023), vagy a Peabody-díjas Rossz nővérek (2022) című sorozat. Aki azonban azt gondolná, hogy a 33 éves színésznő csak 5 évvel ezelőtt találkozott a hírnévvel és a csillogással, az téved. Bono lányaként pontosan tudja, mivel jár a hírnév. 

„Ő egy igazi színpadi apuka” - mondta édesapjáról Eve. „Már korábban is így hívtam, és imádta. Olyan, mint a férfi Kris Jenner." Eve hozzátette, édesapja a legnagyobb rajongója, aki sokszor tanácsokkal is ellátja, mit mikor tegyen, mikor kit hívjon fel. 

Kicsoda Alison Hewson, Eve édesanyja?

Azt mindenki jól tudja, kicsoda Bono, de Eve édesanyjáról annál kevesebbet tudunk. Bonóhoz hasonlóan Ali is az írországi Dublinban született. Az Irish Independent szerint a zenész volt az első nagy szerelme: 15 éves volt, amikor az akkor 16 éves Bonóval találkozott, nagyjából akkor, amikor 1976-ban megalakult a U2. Ali politológóia és szociológiai szakon szerzett diplomát a University College Dublinban, és négy közös gyermeke van a zenésszel: Jordan (született 1989-ben), Eve (született 1991-ben), Elijah (született 1999-ben) és John (született 2001-ben). Elijah az Inhaler nevű zenekar frontembere és gitárosa. 
 

A most 63 éves Alison több U2-dal ihletője is volt, közülük is kiemelkedik a Sweetest Thing, amely akkor született, amikor a zenekar az 1987-es The Joshua Tree című albumot rögzítette. Bono a dalt bocsánatkérésként írta, amiért az album felvételei alatt olyan sokat volt távol a családtól. 

 

„Ali születésnapja volt, és én nem mentem haza felköszönteni” - mondta 1998-ban a Rolling Stone magazinnak.

A dal végül felkerült a zenekar Best of 1980-1990/The B-Sides című válogatására, és 1998-ban kislemezként is megjelent, amely világszerte a slágerlisták élére került. Alison a klipben is szerepelt, azzal a feltétellel, hogy a dalból származó bevételt jótékony célokra ajánlják fel. A pénz végül a csernobili árvákhoz került. Ali hosszú évek óta aktivistaként tevékenykedik, és sikeres üzletasszony is, férjével együtt alapította meg az Edun nevű fair trade ruházati céget, valamint a Nude nevű etikus bőrápoló termékeket céget.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.