Megdöbbentő! Így reagált a királyi család egyik tagja Vilmos herceg születésére

Diana's New Family
Getty Images/Diana's New Family - Princess Diana Archive
brit királyi család Vilmos herceg születés
Anna hercegnő és Diana hercegnő sosem ápoltak jó kapcsolatot egymással, talán emiatt sem meglepő, hogy nem örült, mikor Károly bejelentette, kisfia született. Vilmos herceg születésekor Anna herceg rideg választ adott az újszülött érkezésére.

Az akkor még Károly herceg és Diana hercegné első gyermeke, Vilmos herceg 1982. június 21-én jött a világra. Ám azonban nem mindenki örült a királyi családban a trónörökös érkezésének. Anna hercegnő rideg választ adott a sajtónak, amikor az újszülöttről kérdezték.

Anna hercegnő, Vilmos herceg, Diana hercegnő, Károly herceg
Anna hercegnő egyáltalán nem örült Vilmos herceg születésének
Forrás: Charles Diana And Anne Derby/Derby Races

Anna hercegnő így reagált Vilmos herceg születésére

Károly herceg és Diana három nappal Vilmos születése után boldogan álltak a nyilvánosság elé, immáron háromtagú családként. Az egész ország velük örült, azonban a család egyik tagja kevésbé volt boldog a hírtől. Anna hercegnő Új-Mexikóból hazatérve rideg választ adott a riportereknek, mikor újszülött unokaöccséről kérdezték.

Nem tudtam, hogy már van egy 

- válaszolt röviden, majd igennel reagált arra kérdésre, miután megkérdezték tőle, hogy szerinte nincs-e túl nagy felhajtás körülöttük.

Anna hercegnő balesete

A 73 éves Anna hercegnő június 23-án este sérült meg a gloucestershire-i Gatcombe Parks birtokon történt balesetben. A hercegnőt mentőhelikopterrel szállították a bristoli Southmead kórházban, ahol 5 napig tartózkodott. A baleset idején a lánya, Lánya, Zara Tindall és fia, Peter Phillips, valamint férje, Sir Laurence altábornagy is a birtokon tartózkodott. A királyt és a királynét, valamint a hercegnő testvéreit, York hercegét és Wessex grófját, és unokaöccsét, a walesi herceget még aznap este értesítették.

III. Károly király nővére július 12-én tért vissza királyi feladataihoz lovasbalesete után. Anna hercegnő azt mondja, nem emlékszik, hogyan sértült meg.

 



 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.