Ezzel a lépéssel térhetne vissza a királyi családba Harry herceg és Meghan Markle - állítja a királyi szakértő

The Duke And Duchess Of Sussex Attend The Endeavour Fund Awards
Getty Images/The Duke And Duchess Of Sussex Attend The Endeavour Fund Awards - Chris Jackson
brit királyi család Meghan Markle Harry herceg
Az egykori királyi kommentátor, Richard Fitzwilliams Sussex hercege és hercegnéje kiszámíthatatlanságáról beszélt. Elmondása szerint Harry herceg és Meghan Markle az egyetlen hercegi pár a világon, akik pénzt keresnek királyi kapcsolataik révén, miközben éveken át támadják az "Intézményt".

Jelenleg Harry herceg jótékonysági munkáit helyezi előtérbe, ami jelentős érdem. Ez és az a képessége, hogy kommunikáljon az emberekkel, különösen a kevésbé szerencsések esetében, az egyik oka volt annak, hogy egykor a nemzet szívében különleges helyet foglalt el. Mégis ellentmondásos megközelítés figyelhető meg abban, ahogy Meghan és Harry támogatják az értékes ügyeket, és ahogy a királyi családhoz viszonyulnak.

Meghan Markle Harry herceg
Harry herceg és Meghan Markle egy lépéssel visszanyerhetné a királyi család bizalmát
Forrás: Samir Hussein

Ezzel a lépéssel térhetne vissza Harry herceg és Meghan Markle a királyi családba

Az egykori királyi kommentátor szerint Harry és Meghan tisztában van vele, hogy csak azért fontosak, mert a királyi család tagjai. Harry a száműzetést választotta, ami az ő döntése, különösen, mivel kétségtelenül boldogtalan volt a királyi szerepének egyes aspektusaival kapcsolatban. Azonban régóta pletykálják, hogy érzelmileg Meghan Markle-re támaszkodik, és hogy ő dominál a kapcsolatukban.

A következő hónapokban kétségtelenül többet fogjuk látni Harryt Nagy-Britanniában. Meghan valószínűleg nem lesz gyakori látogató, mivel olyan erős ellenszenvvel szembesülne, különösen a sajtótól, amely egykor, bár ezt ő hajlamos elfelejteni, egyetemes csodálattal adózott neki. Továbbra is nagy érdeklődés övezi, hogy Harry vajon tesz-e lépéseket a családjával való kibékülés irányába.

A király – jó okkal – nem bízik bennük. Harry és Meghan „örömet” hirdet, de csodálatra méltó karitatív munkájuk ellenére, kiszámíthatatlanságuk, amely gyakran ellenségeskedésben is megnyilvánul, nem vet rájuk jó fényt. Ha valóban elhiszik, amit prédikálnak, miért nem mondanak valami pozitívat nyilvánosan a királyi családról? Csodákat művelhet, hogy segítsen begyógyítani a szakadásukat vele.

 - magyarázta a királyi szakértő.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.