Justin Timberlake és Jessica Biel kapcsolata válságba került: „Harcolnak azért, hogy együtt maradjanak"

házasság válság Justin Timberlake Jessica Biel
Nem tett jót a zenész letartóztatása a pár házasságának. Justin Timberlake és Jessica Biel harcolnak azért, hogy együtt maradhassanak.

Justin Timberlake és Jessica Biel házasságát megterhelte a zenész letartóztatása, na meg az is, hogy a sztár idén sokat koncertezett. Bennfentesek beszéltek arról, hogy mi is történt a pár között.

Justin Timberlake és Jessica Biel
Justin Timberlake és Jessica Biel házassága válságba kerülhetett
Forrás: Getty Images

Justin Timberlake és Jessica Biel házassága válságba került

Justin Timberlake hónapokig volt külföldön, mielőtt visszatért volna a családjához. Végre minőségi időt tölthettek együtt, de a szemtanúk szerint Justin Timberlake nem látszott túl boldognak, amikor feleségével és a gyerekeivel egy tökföldön sétálgattak. „Justin lemaradt mögöttük, és szerencsétlennek tűnt" - mondta egy szemtanú. 

A letartóztatás nagyon megterhelte a házasságot 

- tette hozzá egy informátor.  A zenész ráadásul bejelentette újabb turnéját, ami azt jelenti, hogy ismét távol lesz a családjától. „Újabb 10 hónapig lesz úton! Külön életet élnek" - tette hozzá a bennfentes. Jessica Biel tartja a frontot, de a barátai szerint ez túlságosan sok a színésznőnek. „Mindennek tetejébe még a megalázó letartóztatásával is meg kell küzdenie" - tették hozzá. „A színfalak mögött Jessica barátai beszéltek vele a férfi viselkedéséről - utálják, hogy az élete nagy részét az teszi ki, hogy Justin rendbe tegye, amikor iszik és bulizik a barátaival. 

Mindent megpróbáltak, hogy újra összejöjjenek, és küzdenek azért, hogy együtt maradjanak

 a családjuk érdekében, de most, hogy a férfi a világot járja turnézni, még nehezebb lesz. A barátok azon tűnődnek, hogy talán túl sok a probléma ahhoz, hogy túllépjenek rajta" - árulta el az informátor.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.