Jennifer Garner megmutatta 7,9 millió dolláros farmházát - FOTÓK

álomotthon los angeles farmház Jennifer Garner
A színésznőnek van egy lenyűgöző farmháza a Los Angeles-i hegyekben, amelyet azután építtetett, hogy 2018-ban véglegesítette válását Ben Affleckkel. Jennifer Garner itt fogadta exférjét is, amikor annak lelki segítségre volt szüksége a Jennifer Lopeztől való válása során.

Ben Affleck és gyermekeinek anyja, Jennifer Garner békében váltak el, és azóta is nagyon jóban vannak. Az 52 éves színész exfeleségénél keresett lelki megnyugvást júliusban, amikor tönkrement a házassága Jennifer Lopezzel. Többször látták a 7,9 millió dolláros rezidenciánál. Úgy tűnik, az 52 éves Garner szereti kitárni otthonának ajtaját a család és a barátok előtt. A színésznő az Architectural Digest építészeti szaklapnak mutatta meg nagyszerű otthonát, amit a gyerekei és a barátai is imádnak.

Jennifer Garner
Jennifer Garner nem talált megfelelő házat a válása után, ezért építtetett egyet
Forrás: Getty Images

„Különleges funkció, különösen nyáron nagyon jó, hogy a nappalit teljesen ki lehet nyitni a kert felé. Az egyetlen probléma az, hogy ha a gyerekeim medencés bulit tartanak... nagyon nehéz a vizes kölyköket a házon kívül tartani, őrködni kell” - mondta nevetve. A gyerekeknek külön szobájuk van pizsamapartikhoz, ahol négy beépített emeletes ágy várja a barátokat. De gyakran használják ezt a teret filmnézésre is.

„Imádom, hogy van egy olyan hely, ahol a gyerekek igazán gyerekek lehetnek” - jegyezte meg. A színésznőnek és Afflecknek három közös gyermeke van, a 18 éves Violet, a 15 éves Seraphina és a 12 éves Samuel.

Garner nem akart feltétlen építkezni a válása után, ám évekig nem találta meg a megfelelő otthont, így saját kezébe vette a dolgokat.

„Kerestem a házat, ahová beköltözhetünk. Szükségem volt a magánéletre, a saját térre, de azok a házak, amikben ez megvolt, mint nagyobbak voltak, mint amiben jól éreztem magam” - magyarázta.

Jennifer Garnernek pontos elképzelései voltak

Miután megvásárolta a telket, felbérelte Steve és Brooke Giannetti építész és belsőépítész házaspárt, hogy segítsenek neki megvalósítani az álmait.

„Azt akartam, hogy régi, történelmi hangulatú legyen, mégis menő, de azt is szerettem volna, hogy egy nagy család számára is megfelelő legyen” - magyarázta Garner.

A tervezőknek pontosan leírta, hogy mik az elképzelései, ők pedig egy majdnem tökéletes házat terveztek.

„Sokat nem változtattunk” - emlékezett vissza Jennifer Garner. „Még Pinterest-táblát sem csináltam, és képeket sem mutattam nekik soha egyetlen magazinból sem. Csak elmondtam, mit akarok, és ők megcsinálták... nagyon-nagyon boldog vagyok."

A ház a pizsamaparti-szobán kívül tele van mókás egyedi funkciókkal: van egy Harry Potter-témájú búvóhely Samuel számára, egy sósvízi akvárium, és egy csodás olvasósarok ólomüveg ablakokkal. Miközben az utóbbi megmutatta, szeretettel emlékezett vissza egy varázslatos éjszakára, amikor mindhárom gyereke beült hozzá, és kedvenc, régi történeteiket olvasták fel. „Ez tényleg minden, amit remélhettem” - jegyezte meg.

Jennifer Garnernek van gyümölcsöse is, ahol őszibarackot, cseresznyét, almát és még sok mást is termeszt, a zöldségeknek pedig fóliasátrat tart fenn.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.