Ben Affleck Jennifer Garner mellett virult, miközben felesége a válást intézte

ex Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez
Boldogabb és nyugodtabb, mint valaha. Ben Affleck éppen Jennifer Garnerrel töltötte az idejét, miközben Jennifer Lopez beadta a válókeresetet.

Ben Affleck és exfelesége, Jennifer Garner tündököltek együtt, miközben a színész házasságának éppen végleg vége szakadt. A sztáron nem látszott, hogy bármennyire megviselte volna tönkrement kapcsolata sőt, nyugodtabb és vidámabb volt, mint valaha.

Ben Affleck boldog Jennifer Garner mellett
Ben Affleck boldog Jennifer Garner mellett
Forrás: Getty Images

Ben Affleck éppen Jennifer Garnerrel töltötte idejét, amikor felesége beadta a válókeresetet

Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága mindössze két évig tartott, pontosabban a hivatalos dokumentumok szerint a második házassági évfordulójukon sem voltak már együtt. A válókereset szerint április 26-án ért véget a kapcsolatuk, a második házassági évfordulójuk pedig július 22-én lett volna, amit egyébként nem ünnepeltek meg. Jennifer és Ben kétszer is összeházasodtak 2022-ben, az első esküvőt Las Vegasban tartották júliusban, a másodikat pedig augusztus 20-án Georgiában. Lopez pedig éppen a második évfordulójuk napját választotta arra, hogy hivatalosan is elindítsa a válási folyamatokat, vagyis beadta a válókeresetet. Az énekesnő ezt valószínűleg fricskának szánhatta, de Ben Afflecket ez nem hatotta meg. Ő ugyanis mindeközben remekül érezte magát exfelesége, Jennifer Garner társaságában.

Az Oscar-díjas színész nyugodtnak és vidámnak tűnt, amikor leszállt a magánrepülőgépről az 52 éves Jennifer Garner és középső gyermekük, a 15 éves Fin kíséretében.

A trió épp hazatért, miután elvitték a 18 éves Violetet a Connecticut állambeli New Havenben lévő Yale Egyetemre, ahol a lány megkezdi az első főiskolai évét. Ben Affleck és Jennifer Garner ezután a színész autójába ültek, aki hazaszállította családját.

Egyelőre semmi jel nem utalt arra, hogy az egykori pár újra romantikus viszonyban lenne, főleg, hogy Jennifer Garner már régóta John Miller tech-vezérigazgatóval van együtt, mégis beszédes az, hogy éppen ezt a napot töltötték együtt, egy családként. Exfelesége egyébként végig Ben Affleck mellett volt az elmúlt hónapokban, mindig biztosította támogatásáról is. Habár a hírek szerint Garner azért szurkolt, hogy sikerüljön a párnak megoldania a problémáit, ez nyilvánvalóan nem történt meg, Ben Affleck ugyanis a nem volt hajlandó erőfeszítéseket tenni ezért, ami miatt Jennifer Lopez nagyon csalódott és szomorú a bennfentesek szerint. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.