Ő lehet Károly király és Kamilla királyné eltitkolt fia? A férfi apasági tesztet követel az uralkodótól

The British Royal Family Attend Easter Mattins Service
Getty Images/The British Royal Family Attend Easter Mattins Service - Max Mumby/Indigo
brit királyi család Kamilla királyné Károly király
Simon Charles Dorante-Day, aki Nagy-Britanniában született, világszerte felhívta magára a figyelmet azzal az állítással, hogy ő a brit uralkodónak és feleségének törvénytelen gyermeke. Az 58 éves férfi azt állítja, hogy nevelőanyja, aki II. Erzsébet királynőnek dolgozott, halálos ágyán bevallotta neki, hogy ő Károly király és Kamilla királyné fia.

A férfi 1966. április 5-én született Portsmouth-ban, és nyolc hónapos korában került nevelőszülőkhöz. Simon Charles Dorante-Day szerint Károly királyt a születése előtt Ausztráliába küldték tanulni, míg Kamilla kilenc hónapig eltűnt a nyilvánosság elől. A férfi úgy véli, hogy arcának bal oldala szinte tökéletesen megegyezik Károly arcával. Ennek bizonyítására apasági teszt elvégzését javasolja.

Károly király, Kamilla királyné eltitkolt fia
Ő lehet Károly király és Kamilla királyné eltitkolt fia? 
Forrás: Facebook

Ő lehet Károly király és Kamilla királyné eltitkolt fia? 

Dorante-Day a Facebookon megosztott egy bejegyzést, amelyben az arcuk közötti hasonlóságokat emelte ki, és úgy véli, hogy a teszt tisztázná véglegesen az igazságot. A férfi, aki feleségével, Elvie-vel Queenslandben él, számos interjúban magyarázta, miért hiszi, hogy rokonságban áll a királyi családdal. Elmondása szerint a gyerekei is hasonló vonásokkal rendelkeznek, mint Vilmos és Katalin herceg gyerekei.

Korábban jogi lépéseket tervezett annak érdekében, hogy apasági tesztet követeljen Károlytól, és állítja, hogy szülei 1965-ben kezdtek el szoros kapcsolatot ápolni, egy évvel azelőtt, hogy ő megszületett. Ugyanakkor a hivatalos beszámolók szerint Károly és Kamilla csak 1970-ben találkoztak először. Dorante-Day azt is állítja, hogy Kamilla nyolc hónapig titokban tartotta őt a nyilvánosság elől, és azt mondták neki, hogy örökbefogadásának egyik feltétele az volt, hogy a Simon és Charles nevei ne változzanak. Az apának kilenc gyermeke van, és II. Erzsébet királynőt „nagymamájának” nevezte halála idején.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.