Harry herceg és Meghan Markle Portugáliába költözése egy gonosz terv része - állítják a britek

6. Invictus Games, Meghan MArkle és Harry herceg
dpa Picture-Alliance via AFP/14 September 2023, North Rhine-Westphalia, Duesseldorf: Prince Harry, Duke of Sussex, and his wife Meghan, Duchess of Sussex, attend a meeting with NATO representatives on the sidelines of the 6th Invictus Games at Merkur Spiel Arena. Photo: Rolf Vennenbernd/dpa (Photo by ROLF VENNENBERND / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) - dpa Picture-Alliance via AFP
brit királyi család Portugália harry és meghan költözés
A sussexi herceg és hercegné a hírek szerint új otthont vásároltak Portugáliában. Hogy mi a terve Harry hercegnek és Meghan Markle-nek, mi van a meglepő döntés hátterében, arról egy királyi szakújságíró mondta el a véleményét.

Meghan Markle és Harry herceg Portugáliába költözése a királyi szakújságíró szerint nem más, mint a pár „rivális királyi család” tervének előmozdítása. A szakíró a véleményét egy nappal azután írta le, hogy felröppent a hír, miszerint a pár ott vásárolt magának új otthont, ahol Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank is ideje felét tölti.

Harry herceg és Meghan Markle visit Nigeria as part of Invictus Games Anniversary celebrations
Portugáliában vett új otthont Meghan Markle és Harry herceg, a britek összeesküvést kiáltanak
Forrás: Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Miért pont Portugália? — Harry hercegnek és Meghan Markle-nek fontos indítéka lehet

A Daily Mail királyi hírlevelének naplószerkesztője szerint a jelenleg Kaliforniában élő hercegi pár vásárlással kapcsolatos döntésének fontos indítéka az a terv, hogy „a rivális királyiak legyenek a víz túloldalán”.

Amikor Harry és Meghan 2017-ben bejelentették eljegyzésüket, a Kensington-palota azt ígérte, hogy az azóta sussexi hercegnévé lett Meghan idővel brit állampolgárságot kap majd. Ezt azonban végül elvetették, amikor a pár lemondott a magas rangú, dolgozó királyi családtag titulusról, és az Egyesült Államokba költözött.

„Az arany vízum megszerzése segítené Meghant és férjét kidolgozni a tervüket arról, hogy ők lehessenek a rivális királyi család a víz túloldalán, lehetővé téve számukra, hogy könnyedén utazhassanak az európai országokban. Már láttuk őket kvázi királyi körutakat tenni Nigériában és Kolumbiában” — írta a szerkesztő.

A szakíró szerint a sussexiek Eugénia hercegnővel és férjével is van terve: „Simán lehet, hogy Harry unokatestvére, Eugénia hercegnő és férje, Jack Brooksbank, akiknek szintén van egy portugál birtokuk, csatlakoznak a rivális királyi udvarhoz”.

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.