Meglepő jelmezt választott Mila Kunis 7 éves fia halloweenra: a színésznő maga készítette el neki

Mila Kunis
AFP or licensors/US actress Mila Kunis attends the PaleyFest LA 2024 "Family Guy" 25th Annniversary Celebration at the Dolby Theatre in Hollywood on April 19, 2024. (Photo by Robyn Beck / AFP) - AFP
halloween Ashton Kutcher Mila Kunis jelmez gyerekek
A sztárok gyerekei is épp ugyanannyira készülnek a halloweenra, mint a hétköznapi kölykök. A jelmezkérdés a Mila Kunis-Ashton Kutcher házaspár gyerekeinél is központi kérdés. A színésznő a Jimmy Kimmel Live-ban árulta el, hogy hétéves fia milyen vicces jelmezzel készül október 31-ére.

Mila Kunisnak és Ashton Kutchernek két gyereke van. Kettejük közül a 10 éves lányuk, Wyatt okozta a szülőknek a kisebb fejfájást, ő az egyszerű, de nagyszerű jelemez mellett tette le a voksot, nem úgy a hétéves Dimitri. Kunis Jimmy Kimmelnek mesélte el, miért nem veszi meg azonnal az első jelemzt, amit kiválasztanak a gyerekei, és milyen vicces jelmezbe bújik a fia az idei halloweeni partira. 

Los Angeles Rams v Chicago Bears, Mila Kunis, Ashton Kutcher és a gyerekeik
Mila Kunis és Ashton Kutcher gyerekei pont ugyanolyanok, mint bármelyik kölykök
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Két halloween között naponta változik, milyen jelmezbe akarnak bújni Mila Kunis gyerekei

A színésznő a Jimmy Kimmel Live című műsorban jelent meg, hogy az új Beetlejuice-filmről beszéljen, de közben szóba került a család és a halloween is. Mila Kunis elmondta, hogy Wyatt és Dimitri, amint vége a halloweennak, azonnal kitalálja, mibe akar öltözni a következő évben, ám a színésznő ilyenkor még nem mozdul, nem rendel meg mindent, amit a gyerekei kívánnak. 

„Én olyan ember vagyok, aki nem szerzi be a jelmezt első szóra, csak sokkal később a szezonban, addig várok. Mert a következő jelmez ötlete a gyerekeimnél már másnap, november 1-jén megvan” — mondta el Kunis, és hozzátette: „Azt azért el kell mondanom, hogy a fiam jelmeze tényleg nagyon vicces. A lányom, ahogy a lányok általában, normális jelmezt kért, ő Dorothy akar lenni az Óz, a nagy varázslóból”. 

A fia jelmeze már érdekesebb, annak ellenére, hogy a színésznő azt hitte, hogy valami vámpír, nindzsa vagy hasonló akar majd lenni, Dimitri érdekesebb ötlettel állt elő: „A fiam odajön hozzám, és azt mondta: én akarok lenni a párizsi olimpiai játékok megnyitójának fáklyatartója”.

Mila Kunis ezen jót nevetett, különösen, mert egy nem létező jelmezről van szó: „Ez nem egy igazi jelmez. Ez az a fickó, aki a fáklyával szaladgált, és parkourt csinált meg ilyeneket. Rágugliztam, és arra gondoltam, talán az Etsy gyártja, de nem. Senki. Én csináltam. Én készítettem el. Úgy voltam vele, hogy oké, meg tudom csinálni. Szereznem kell egy olyan kabátot, amin aranygombok vannak, és elkezdtem utánanézni az egésznek, de elég kimerítő volt” — mesélte el a sztár a show-ban. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.