Katalin hercegnét összetévesztették Vilmos asszisztensével

katalin hercegné
Getty Images -
baki katalin hercegné Vilmos herceg
Bakik még a brit királyi családdal is előfordulnak. Azt azonban ma már nehéz elhinni, hogy volt, aki azt hitte, Katalin hercegné a személyzethez tartozik.

Ma már a világ egyik leghíresebb nője, Katalin hercegné, de nem mindig volt ez így. Sőt: egy anekdota is van arról, hogy egykor azt hitték, ő Vilmos herceg asszisztense. 

Katalin hercegné a világ egyik leghíresebb asszonya
Katalin hercegné a világ egyik leghíresebb asszonya
Forrás: Getty Images

Katalin hercegné frappáns választ adott

Az eset azután történt, amikor már Vilmos herceg eljegyezte Katalint. A pár egy kisvárosban volt körúton, ahol szóba elegyedtek a helyiekkel. Az egyikük tette fel a kínos kérdést Vilmosnak: „Ő az asszisztense?” Katalin hercegné elsőre meghökkent, majd megérintette Vilmost és csak ennyit válaszolt: „Nos, én vagyok az asszisztense, és elég régóta az vagyok!”

Ma már mindenki jól ismeri Katalin arcát

Napjainkban már senki sem tévesztené össze Katalint valaki mással, sőt... A kamerák szinte minden lépését követik, rákdiagnózisa óta pedig minden eddiginél nagyobb figyelem irányul rá. Miután bejelentette, véget ért a kemoterápiás kezelése, Katalin hercegné váratlanul jelent meg Vilmos oldalán, amikor a herceg a southporti támadás áldozataival találkozott. Az akkor készült fotókat itt nézheted meg

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.