Friss fotókon Katalin hercegné - Senki sem számított a megjelenésére

meglepetés találkozó katalin hercegné Vilmos herceg
Most már biztos, nem csak hitegetés: a walesi hercegné tényleg visszatért a munkába, újra ellátja királyi feladatait. Katalin hercegné váratlanul jelent meg Vilmos oldalán, amikor a herceg a southporti támadás áldozataival találkozott.

A hatéves Bebe King, a hétéves Elsie Dot Stancombe és a kilencéves Alice da Silva Aguiar július 29-én halt meg júliusban egy Taylor Swift-tematikájú táncórán a Southportban - sokan mások pedig megsérültek. Katalin hercegné és Vilmos herceg a kislányok családjaival találkozott, hogy kifejezzék részvétüket. Emellett időt töltöttek a 35 éves Leanne Lucas tánctanárnővel is, aki súlyos sérüléseket szenvedett, amikor a támadás során tanítványait southporti késelőtől védte. 

katalin hercegné, vilmos herceg, 2024.október.10.
Vilmos herceg és Katalin hercegné Southportban 
Forrás: Getty Images

Az áldozatok családjaival való találkozót zárt körben tartották, és csak azután jelentették be a nyilvánosságnak, hogy távoztak. A találkozó második, nyilvános részén a tűzoltóság, a mentők és a rendőrség képviselői vel beszélgetett Vilmos herceg és Katalin hercegné.

Katalin hercegné, Vilmos herceg
Katalin hercegné és Vilmos herceg a találkozó második részén a rendőrség, a metők és a tűzoltóság képviselőivel.
Forrás: https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

Katalin hercegnének is fontos volt, hogy részvétét fejezze ki

Vilmos herceg már régóta egyezteti ezt a találkozót, rögtön a szörnyűség után elhatározta, hogy kifejezi részvétét a gyerekek hozzátartozónak, ám az csak az utolsó pillanatban dőlt el, hogy felesége is csatlakozik hozzá. Katalin „ki akarta mutatni támogatását, empátiáját és együttérzését a közösségnek”. Az incidens idején a házaspár személyes üzenetben fejezte ki megdöbbenését és mély együttérzését az érintetteknek, és férjéhez hasonlóan a hercegné is figyelemmel követte az eseményeket.

A hercegnének ez az első nyilvános szereplése azóta, hogy a múlt hónapban bejelentette, hogy befejezte a rákbetegséggel kapcsolatos kezelését.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.