Családja tett közzé egy fotót Meghan Markle-ről: a hercegnő nem akarta, hogy ezt valaha más is lássa

Prince Harry and Meghan Markle visit Colombia
Anadolu via Getty Images/Prince Harry and Meghan Markle visit Colombia - Anadolu
kínos fotó Meghan Markle
A hercegné családja egyszer megosztott egy olyan régi fotót a hercegnéről, amelyet állítólag „soha nem akart, hogy a világ lássa.” A képen Meghan Markle fehér, mélyen kigombolt ingben látható, amelybe egy szalvétát tűzött be.

Meghan Markle a képen a haját alacsony kontyban viseli, néhány tincs pedig az arcára hullik, és előtte tányérok vannak tele étellel – vélhetően egy étteremben készült a kép. Taylor Auerbach újságíró az X platformon osztotta meg a fotót, és azt állította, hogy ez egy olyan kép, amelyet Meghan „soha nem akart, hogy a világ lássa”. Auerbach azóta törölte a bejegyzéseit.

Meghan Markle
Családja tett közzé egy fotót Meghan Markle-ről
Forrás: Variety via Getty Images

Családja tett közzé egy fotót Meghan Markle-ről

A 7NEWS Australia interjúban több, eddig nem látott fotót mutattak be a hercegnéről fiatal korából. Az interjú során szóba került Meghan kapcsolata Harry herceggel, valamint az is, hogy „hol lenne most apja nélkül.” Az előzetesben Meghan nővére, Samantha Markle azt mondta: „Még mindig pincérnő lenne, ha nem az apja lenne.” Egy másik pillanatban pedig azt állította a Harryvel való kapcsolatáról: 

Egymásra ártalmasak. Ez egy mérgező kapcsolat.

Meghan Markle és apja, valamint nővére kapcsolata meglehetősen viharos a herceghez fűződő házassága óta. Meghan soha nem kommentálta ezeket az állításaikat.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.