Így még biztosan nem láttad Angelina Jolie-t: meglepő külsővel jelent meg a vörös szőnyegen

Maria Headline Gala - 68th BFI London Film Festival
WireImage/Maria Headline Gala - 68th BFI London Film Festival - John Phillips
kinézet haj Angelina Jolie
A sztár a régi időket idézte meg lenyűgöző göndör fürtjeivel, eltérve a jól megszokott vörös szőnyeges stílusától. Angelina Jolie ismét hozta a tőle megszokott eleganciát a vörös szőnyegen, de ezúttal egy stílusos csavarral!

Angelina Jolie október 26-án, szombaton, az AFI Filmfesztiválon mutatta be új filmjét, a Maria-t Los Angelesben. A 49 éves színésznő, aki egy hosszú, testszínű selyemruhát és könnyed fekete sálkabátot viselt, ezúttal göndör tincsekkel jelent meg, ami igazi meglepetés volt megszokott stílusához képest. 

Angelina Jolie
Így még biztosan nem láttad Angelina Jolie-t
Forrás: FilmMagic/2024 AFI Fest - "Maria" Premiere

Így még biztosan nem láttad Angelina Jolie-t

Bár szeptemberben a CR Fashion Bookban is göndör hajjal szerepelt, a vörös szőnyegen általában egyenes vagy elegáns kontyos frizurát választ. Október 26-án azonban laza, hullámos fürtökkel jelent meg a nyilvánosság előtt. A Pablo Larraín rendezte életrajzi drámában Jolie a híres operaénekesnőt, Maria Callast alakítja.

A film szinopszisa szerint a történet "az amerikai-görög szoprán Párizsba vonulásáról szól, miután a nyilvánosság előtt élt fényűző és viharos életet," követve az énekesnőt "utolsó napjaiban, miközben számot vet identitásával és életével."

A  vörös szőnyegen Jolie a People magazinnak nyilatkozott arról, hogyan kapcsolódott a karakterhez, és milyen hasonlóságot lát saját maga és Callas között.

"Tudom, hogy van néhány dolog, amit az emberek távolról nézve közösnek vélhetnek, de talán az, amiben hasonlítunk, az egyfajta magány, amikor olyan munkát végzünk, ahol néha mi vagyunk az egyedüli, nem is tudom, aki éjszaka fenn van és próbál kitalálni valamit" -  mondta a színésznő, majd hozzátette: "Nem akarok túl sokat beszélni róla, mert ez túl személyes, de mindenképp van egyfajta magány és munkamorál."

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.