Nicole Kidman ellökte Salma Hayeket a Balenciaga-bemutatón: a róluk készült videó vírusként terjed az interneten

"The Perfect Couple" Los Angeles Premiere - Arrivals, Nicole Kidman
Variety via Getty Images/"The Perfect Couple" Los Angeles Premiere - Arrivals - Variety
Párizsi Divathét Nicole Kidman Salma Hayek
A két színésznő és Katy Perry együtt pózoltak a fotósoknak a Balenciaga párizsi divathéten tartott bemutatójának első sorában. A bemutatón készült egyik videón az látszik, hogy Nicole Kidman fellöki Salma Hayeket.

A felvételen Nicole Kidman és Sakma Hayek láthatók, amint éppen Katy Perryvel együtt pózolnak a fotósoknak az első sorban. A videós azonban egy látszólag feszült pillanatot örökített meg, amikor Hayek a karját Kidmanre helyezte, és Kidman elmozdította azt. Természetesen nem telt el sok idő, mire az emberek ellepték a Twittert, hogy véleményt formáljanak.

Nicole Kidman
Nicole Kidman ellökte Salma Hayeket a párizsi divathéten?
Forrás: GC Images

Nicole Kidman ellökte Salma Hayeket a Balenciaga bemutatón

Egy Twitter-felhasználó azt írta: „Az a 'ne érj hozzám' Nicole-tól Salmának a férje által birtokolt márka bemutatóján, úgy érzem, veszélyben van az a Balenciaga-szerződés.” „Csak én nem hallottam a 'ne érj hozzám' mondatot, vagy más sem?” – tette hozzá egy másik. Egy harmadik viszont így érvelt: „Nem szándékosan kreálsz drámát ebből az interakcióból?”

Egy negyedik pedig azt mondta: „A művészet, ahogy semmiből drámát csinálnak.”

Majd egy felhasználó megosztott egy hosszabb videót, amely tartalmazta a vírusos klip előtti pillanatokat is, és látható, hogy a két színésznő egymásba karolva, ölelkezve pózol. Ezután több fotós is arra kéri a csoportot, hogy forduljanak meg, és egy valaki Hayeket is megszólította név szerint, hogy készítsenek még egy közös képet hármasban. A hosszabb videóban Kidman látszólag kezdett belefáradni a villanó fényekbe, és nem fordult meg a fotósok kérésére, helyette Perryhez fordult, hogy elköszönjön tőle egy csókkal, majd Hayektől is elköszönt és távozott. Egy felhasználó megjegyezte: „Úgy tűnik, Nicole nem akart még egy képet készíteni, és csak úgy volt vele, hogy nem.” Hayek és Perry maradtak még néhány fotó erejéig, és ennyi az egész”

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.