Nicole Kidman és Salma Hayek balhéja: a testbeszéd-szakértő elemezte a szituációt

divatshow Salma Hayek Pinault Nicole Kidman Salma Hayek
Túl lett fújva az a felvétel, amin Nicole ellöki Hayek kezét a Balenciaga-diwatshow-n vagy valódi konfliktus volt a két színésznő között? Nicole Kidman a bennfentes szerint nem durva, a testbeszédszakért szerint Salma akaratlanul is átlépett egy határt.

Vírusként terjed az a videó a közösségi oldalakon, amikor a Nicole Kidman és Salmy Hayek együtt pózolnak a Balenciaga divatshow-n, majd Kidman ellöki magától kolléganőjét, mert nem akart közös fotón pózolni vele. A legfrissebb információk szerint azonban az, hogy felkapták azt a mozdulatot, csak felesleges hangulatkeltés, Nicole-nak egyszerűen elege volt a fotósokból, és mielőbb szeretett volna távozni.

Nicole Kidman csak annyit jelzett, nem kér az irányításból
Nicole Kidman csak annyit jelzett, nem kér az irányításból
Forrás: Northfoto

Nicole Kidman csak menni akart?

„Nem volt az égvilágon semmi probléma” - nyilatkozta egy bennfentes Nicole Kidman és Salma Hayek fotózásról a DailyMail-nek. „Ez egy részlet egy videóból, amely nem tükrözi a valóságot. Van egy fotó, amin együtt pózolnak. Mindenféléről csacsogtak, miközben nem hagyták békén őket, és minden szögből kamerákat szegeztek rájuk. Csak menni akartak” - tette hozzá a felkapott balhéval kapcsolatban.  

A két színésznő jóban van egymással

„Barátok, és jóban vannak a látszat ellenére is. Nicole egyáltalán nem durva. Lehet, hogy néha esetlen, de nem durva”  - magyarázta egy jelenlévő. 

A testbeszéd-szakértő is elemezte az esetet

Judi James testbeszéd-szakértő szerint az egész egy etiketthiba. „Láthatjuk, hogy Salma irányítani akarja Nicole-t, hogy hova álljon, Kidman reakciója pedig azt tükrözte, hogy nem kér az irányításból” – mondta a Daily Mailnek.

A követőket megosztották a látottak

A videó alatt rengetegen megszólaltak, sokak szerint Nicole a Valenciaga nagyköveteként nem viselkedhet így a márka tulajdonosának a feleségével. Sokan Hayekkel szimpatizáltak a képsorok megnézése után, többen azonban Nicole-t vették védelmükbe, mondván, a színésznőnek nemrég halt meg az édesanyja, és látható, hogy nincs jól. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.