Mindjárt itt az iskolai őszi szünet: ekkor kezdődik és ekkor ér véget

család iskola őszi szünet
Szülőként azt érezhetjük, alig kezdődött el az iskolaév, és máris itt az első szünet - nyilván a gyerekek ezt teljesen másképp gondolják. Pedig az idő rohan, hamarosan kezdődik az őszi szünet.

Szeptember 2. óta a gyerekek 35 napot töltöttek az iskolában, bizonyára már nagyon várták az őszi szünetet.

Girl,,Kid,And,Playing,In,Park,With,Leaves,For,Adventure, őszi szünet
Az őszi szünet október 26-án, szombaton kezdődik.
Forrás: Shutterstock

Mikor kezdődik az őszi szünet?

Az őszi szünet október 26-án, szombaton kezdődik - az utolsó tanítási nap tehát október 25. -, és egészen november 3-ig tart. Az első tanítási nap november 4. lesz. A sulisoknak 9 napjuk lesz, hogy kipihenjék magukat. Ráadás az ünnepnap, október 23., ugyanis már most szerdán sem kell iskolába menni.

Mikor kezdődik a téli szünet?

Az őszi szünet után nem kell sokáig suliba járniuk a gyerekeknek, ugyanis december 21-én már kezdődik is a téli szünet. Ezt követően már az új évben mennek iskolába, 2025. január 6. lesz az első tanítási nap.

Mikor kezdődik a tavaszi szünet?

Az idei tanév első féléve január 17-ig tart. A tavaszi szünet viszonylag sokára, április 17-én kezdődik. A szünet előtti utolsó tanítási nap tehát április 16. lesz, először pedig április 28-án, hétfőn mennek iskolába a tanulók.  

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.