Szerelmes pillanatok a vörös szőnyegen: Richard Gere és felesége odavannak egymásért

Richard Gere és felesége, Alejandra
Getty Images - Joshua Sammer
házasság feleség Richard Gere
A színész le sem tudta venni a kezét a párjáról. Richard Gere és felesége, Alejandra a Zürichi Filmfesztivál vörös szőnyegén mutatták meg, még mindig szerelmesek egymásba.

Richard Gere és felesége, Alejandra a vörös szőnyegen sem félnek kimutatni érzéseiket. A Zürichi Filmfesztivál vendégeiként fotózták őket, miközben szerelmesen simultak össze a kamerák előtt.

Richard Gere és felesége, Alejandra
Richard Gere és felesége, Alejandra
Forrás: Getty Images

Richard Gere és felesége szerelmesebbek, mint valaha

A 75 éves Richard Gere és felesége, a 41 éves Alejandra a Zürichi Filmfesztiválon tették tiszteletüket, a Wisdom of Happiness című rövidfilm vetítésére érkeztek, melynek a színész volt executive producere.  

Richard Gere és felesége, Alejandra
Richard Gere és felesége szerelmesebbek, mint valaha
Forrás: Getty Images 

Richard és Alejandra, 2018-ban házasodtak össze két év együttlét után, és két közös gyerekük született: Alexander, aki ötéves és James, aki négy. A pár a vörös szőnyegen sem fogta vissza magát. Richard Gere le sem tudta venni a kezét a feleségéről, boldogabbnak és szerelmesebbnek tűntek, mint valaha. A pár között 33 év korkülönbség van, Alejandra Silva pedig korábban elárulta, a színész ígéretet tett neki, hogy elég ideig itt lesz, hogy lássa két gyereküket felnőni. „Legalább 20 jó évet ígért nekem" - mondta, majd megosztotta, hogy Richard Gere-nek még mindig annyi energiája van, mint egy fiatalembernek. „De be kell vallanom, hogy neki sokkal több energiája van, mint nekem, sokkal aktívabb. Nehéz vele lépést tartani. ... Ő nem ember!" 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.