Serena Williams 13 hónapos kislányának saját Instagram-fiókja van - FOTÓK

Opening Ceremony - Olympic Games Paris 2024: Day 0
Getty Images/Opening Ceremony - Olympic Games Paris 2024: Day 0 - Matthew Stockman
közösségi oldal Serena Williams Instagram
„Tudom, hogy már több mint egy év eltelt, de most jutottam el idáig” – olvasható Adira első Instagram-posztjában. Serena Williams 13 hónapos kislánya csatlakozott nővéréhez, a 7 éves Olympiához a közösségi platformon.

Október 13-án, vasárnap Serena Williams és férje, Alexis Ohanian elindították 13 hónapos lányuk, Adira hivatalos Instagram-fiókját. Adira csatlakozott nővéréhez, a 7 éves Olympiához a közösségi platformon. „Oh, sziasztok – tudom, hogy már több mint egy év eltelt, de most jutottam el idáig” – olvasható az első poszt felirata, amelyet Adira szüleinek Instagram-fiókjaival együtt osztottak meg.

Serena Williams
Serena Williams férjével és nagyobbik lányával, Olympiával
Forrás: WireImage

Serena Williams 13 hónapos kislányának saját Instagram-fiókja van

A poszt egy válogatást tartalmaz Adira képeiből. A fiók jelenleg négy személyt követ: Serena és Alexis szüleit, Venus Williams nagynénjét, valamint nővérét, Olympiát. 

Olympia első Instagram-posztja 2017. szeptember 13-án jelent meg – kevesebb mint két héttel a szeptember 1-i születése után. „Anyura és apura gondolok” – állt a feliratban. Azóta Olympia fiókja rendszeresen frissül. Egy augusztusi posztban Olympia és Adira kéz a kézben látható egy párizsi kirándulás során. „Testvérek Párizsban” – olvasható a poszt feliratában.

Múlt hónapban Serena mesélt Adira születéséről, elárulta, hogy császármetszés mellett döntött. „Visszatekintve, soha többé nem lesz olyan pillanat. Valamilyen furcsa oknál fogva ez kicsit elszomorít, de valószínűleg csak én érzek így”mondta Olympia természetes születésére utalva. „Ezúttal egy tervvel mentem be” – folytatta Serena. „Szeretek úgy gondolni, hogy mindig a legjobb formámat hozom, és ez most sem volt másként. Szó szerint úgy gondoltam rá, mint egy Grand Slam-re: ’Hogyan sikerülhet?’”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.