Demi Moore friss híreket osztott meg Bruce Willis állapotáról: így van most a színész

GFS Fall Benefit 2024
Getty Images for Ghetto Film Sch/GFS Fall Benefit 2024 - Randy Shropshire
Bruce Willis demencia Demi Moore
A színésznő a 2024-es Hamptons Nemzetközi Filmfesztiválon vett részt vasárnap New Yorkban, ahol életműdíjat kapott színészi pályafutásáért. Itt beszélt arról, hogy Willis állapota jelenleg „stabil” a nála diagnosztizált afázia és frontotemporális demencia ellenére.

„Tudjátok, már korábban is mondtam: a betegség az, ami. És úgy gondolom, hogy mélyen el kell fogadni azt, ami van” – mondta Moore a közönségnek egy Alina Cho által moderált beszélgetésen, a People magazin beszámolója szerint. „De az ő állapotában most stabil.” Moore a fesztivált megelőzően két nappal látogatta meg legutóbb Bruce Willist, hogy közösen ünnepeljék első unokájukat, Rumer lányuk kislányát, Louettát.

Bruce Willis And Wife Emma Heming Attend CocoBaba And Ushopal Activity In Shanghai
Bruce Willis és jelenlegi felesége, Emma Heming Willis
Forrás: VCG via Getty Images

Így van most a nagybeteg Bruce Willis

A régóta sikeres színésznő úgy megy bele ezekbe a találkozókba volt férjével, hogy „megoszthassák azt, amink van, ameddig csak lehet”. Moore úgy gondolja, hogy fontos a jelenben maradni Bruce Willis előrehaladó betegsége kapcsán, és nem csak abban az értelemben gondolni rá, amilyen egykor volt.

Mindig azt javaslom, hogy találkozzunk velük ott, ahol éppen vannak. Ha ragaszkodsz ahhoz, ami volt, az egy vesztett játszma

 – mondta a Los Angeles-i születésű Moore a lelkes rajongóknak és újságíróknak. „De ha megjelenünk, hogy találkozzunk velük ott, ahol éppen vannak, abban nagy szépség és kedvesség rejlik.”

Az egykori házaspár először a Stakeout című film premierjén találkozott 1987 júliusában, ahol Moore éppen akkori vőlegényével, Emilio Estevezzel vett részt. Hamarosan elkezdtek randizni, és még abban az évben, novemberben összeházasodtak. Románcuk alatt három lányuk született: Rumer, 36, aki 2023 áprilisában hozta világra első gyermekét, Louettát, párjával, Derek Richard Thomasszal; Scout, 33 és Tallulah, 30. Végül 1998 júniusában jelentették be különválásukat, de válásukat csak 2000-ben véglegesítették. A szakítás ellenére a volt házaspár szoros barátságban maradt, és közösen nevelték három lányukat az évek során.

Moore a fesztiválon karrierje néhány kiemelkedő pillanatáról is beszélt, többek között olyan sikerfilmekről, mint a Ghost (1990), a Tisztességtelen ajánlat (1993), az Egy becsületbeli ügy (1992), a G.I. Jane (1997), valamint Brat Pack-korszakáról, amelynek során olyan 80-as évekbeli klasszikusokban szerepelt, mint a Szent Elmo tüze (1985) és a Szenvedélyek viharában (1986).

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.