Michael J. Fox megható posztban köszöntötte fel fiát a születésnapján

70th Annual Golden Globe Awards - InStyle and Warner Bros After Party - Los Angeles
NORTHFOTO - Freeman/Digital Focus Intl
születésnap színész Michael J. Fox
Május 30-án ünnepelte 35. születésnapját Michael J. Fox legidősebb gyermeke, Sam. A büszke édesapa megható posztban köszöntötte fel a fiát a közösségi oldalán.

Michael J. Fox 1988 óta él boldog házasságban feleségével, Tracy Pollannal, akivel négy gyermeket neveltek fel. A legidősebb gyermekük, Sam a napokban ünnepelte a 35. születésnapját. Samet édesanyja és édesapja is külön posztban köszöntötte fel a közösségi oldalán.

Michael J. Fox
Michael J. Fox és fia, Sam
Forrás: UPI Photo 

Michael J. Fox fia, Sam

A színész fia május 30-án ünnepelte 35. születésnapját. J. Fox legidősebb gyermeke, egyben egyetlen fia színészként és producerként is kipróbálta már magát. Sam köztudottan nagyon jó kapcsolatot ápol az édesapjával, aki megható szavakkal köszöntötte fel őt.

Sam, micsoda utazás. A fiútól, akinek mindenről kérdései voltak, a férfiig, akinek annyi válasz és még több kérdés van a tarsolyában. Szeretlek. Köszönöm a sok nevetést. Te vagy a legjobb barátom és egyetlen fiam. Boldog születésnapot!

 

 - írta a büszke apa bejegyzésében.

Samet az édesanyja is felköszöntötte, bejegyzése mellé egy gyerekkori  és egy közös fotót is csatolt születésnapját ünneplő fiáról.

35 éve tart a szerelem

A Parkinson-kórban szenvedő Michael J. Fox és felesége 35 év után is szerelemben és irigylésreméltó harmóniában élik a mindennapjaikat. Michael és felesége, Tracy a Family Ties forgatásán találkoztak, ezt követően 1988-ban kötötték hivatalosan össze az életüket. Négy gyermekük született. A színésznél 1991-ben diagnosztizáltak Parkinson-kórt.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.