Végre láthatjuk: így néz ki Robbie Williams 12 éves lánya, Teddy

Robbie Williams és Ayda
AFP -
család Robbie Williams Ayda Field
Ayda Fields családi fotókat osztott meg a közösségi oldalán, amelyeken énekes férjével közös gyermekeik is láthatók. Robbie Williams és Ayda lánya, Teddy már igazi hölggyé cseperedett.

Ayda Fields kétségtelenül lenyűgözte követőit legutóbbi Instagram-fotóival, amit a családi nyaraláson készített az idilli hegycsúcsok között. Robbie Williams felesége két gyermekét és énekes férjét közös képen is megörökítette. 

Robbie Williams
Robbie Williams négy gyermek édesapja
Forrás: PA Wire/PA Images/

Robbie Williams gyerekei

A legendás énekes és felesége négy gyermeket nevelnek. Theodora „Teddy” Rose Williams 2012. szeptember 18-án született, Charlton „Charlie” Valentine Williams két évvel Teddy születése után, 2014 októberében látta meg a napvilágot, Colette „Coco” Josephine Williams 2018 szeptemberében érkezett meg a család életébe, ezúttal béranya szülte a kislányt, négy évvel ezelőtt Valentin-napon jelentette be Ayda és Robbie Williams,  hogy megérkezett negyedik gyermekük is – szintén béranya segítségével. Negyedik gyermekük érkezésével a szülők úgy érzik, hogy teljes lett a családjuk. 

Teddy Williams már kész nő

Kezdetben nagyon óvták Teddyt a nyilvánosság elől, aztán ahogy telt az idő, esetenként megosztottak vele kapcsolatban egy-két információt. Mint kiderült Teddy épp olyan tehetséges, mint az édesapja, ügyesen zongorázik és nagyon szépen énekel. 2018 októberében koszorúslány volt Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank esküvőjén, méghozzá Sarolta hercegnővel együtt.

A most 11 éves kislány kész hölgy a Field által közzétett fotón, amelyen apjával és testévérével látható. A kommentelők közül többen megjegyezték, hogy Teddy stílusa sem utolsó, menő szettben sétálgatott családjával a hegyekben. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.