Shane Tusup kislánya két különleges nevet is kapott

Shane Tusup
nstagram.com/shanetusup -
névadás kisbaba Shane Tusup
A baba egy gyakori és egy nagyon ritka, különleges nevet is kapott. Shane Tusup kislánya egészséges, boldog, gyönyörű.

Shane Tusup kislánya péntek hajnalban született meg, pontosan 2 óra 44 perckor. Az újdonsült szülők azonban csak pár órája tették közzé a nagy hírt.

Shane Tusup kislánya
Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé kislánya két különleges nevet kapott
Forrás: https://www.instagram.com/shanetusup

„Egészséges, boldog, gyönyörű kislány, 3150 grammal és 53 cm-rel jött világra. Nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket" - idézi a Ripost a büszke szülők szavait, melyeket a közös fotóhoz írtak.

Shane Tusup kislánya két keresztnevet kapott

A kislány nagyon szép és ritka nevet kapott. Az Auróra latin eredetű női név, jelentése: hajnal, hajnalpír. A római mitológiában a hajnal istennőjét hívták így.

Az Ann az Anna név angol megfelelője. Az Anna héber eredetű név, eredeti formája a Channá, Hanná. Jelentése: kegyelem, könyörület, báj, kecsesség, kedvesség. Magyarországon már az Árpád-kortól nagyon népszerű, a nyolcvanas években viszont kevesebb kislány kereszteltek így, akkor nem volt az első 25 leggyakrabban adott keresztnév között.

2023-ban az Anna a második leggyakoribb női név, szorosan a Hanna mögött - áll a KSH adataiban. Az Auróra viszont sem a 2000-es, sem a 2010-es években nem szerepelt a 100 leggyakrabban viselt női név között.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.