népszerűség Brad Pitt Angelina Jolie
Angelina Jolie évek óta mindent megtesz, hogy kiszúrjon volt férjével. Brad Pitt úgy döntött, nem tűri tovább.

Bár úgy tűnik, ha a gyerekeikről van szó, Angelina Jolie legyőzte Brad Pittet, de a színész most elhatározta, keményen visszavág. Úgy tudni, a színész a hollywoodi A-listás sztárok körében sokkal népszerűbb, mint exe és ki is fogja ezt használni, ha lehetősége lesz rá. 

Brad Pitt "csak" gyerekfronton veszített Angelinával szemben
Brad Pitt "csak" gyerekfronton veszített Angelinával szemben
Forrás: PA Wire/PA Images

Brad Pitt népszerűségi versenybe száll Angelinával

"Bradnak nagy hatalma van Hollywoodban, Angelinának nehéz felvennie a versenyt vele” - nyilatkozta egy ismerősük. "Bár Jolie-nak is van néhány barátja és szövetségese, például Salma Hayek és Ellen Pompeo, de a legtöbb sztárnak, ha választania kellolie és Pitt között, az utóbbi mellé áll. Bradnek mindig is nagyobb lesz a társadalmi befolyása, és ha kell, ezt ki is használja Angelinával szemben" - tette hozzá egy bennfentes.

Gyerekfronton veszített a színész

A gyerekei elfordultak a színésztől: Angelina Jolie és Brad Pitt csatározása szétzilálta az egész családot, a színésznek már nincs esélye arra, hogy rendes kapcsolatot alakítson ki gyerekeivel, akik közül a nagyobbak, még kedvence, Shiloh is elhagyta apja nevét. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.