Dakota Johnson halasztaná az esküvőjét Chris Martinnal: Gwyneth Paltrow az oka

World Premiere Of Sony Pictures' "Madame Web" - Arrivals
FilmMagic - Steve Granitz
házasság esküvő Chris Martin Dakota Johnson Gwyneth Paltrow
Hosszú ideje eljegyezték már egymást, az esküvőt azonban mégsem tartották meg eddig. A hírek szerint Dakota Johnson a vőlegénye, Chris Martin volt felesége miatt is hezitál. Ezt tette Gwyneth Paltrow.

Chris Martin és Dakota Johnson már több mint három éve eljegyezték egymást, de az esküvőt még nem tartották meg.  Most kiderült, hogy Gwyneth Paltrow-nak is köze van a halogatáshoz.

Chris Martin és Dakota Johnson
Chris Martin és Dakota Johnson: hosszú ideje jegyesek, az esküvő azonban nincs a láthatáron
Forrás: Getty Images

Dakota Johnson halogatja az esküvőt

"Dakota megijedt" - mondta egy bennfentes. "Szereti Christ, de nem biztos a házasságban. Túl sokat látott már tönkremenni. Az édesanyja, Melanie Griffith háromszor volt házas, az édesapja, Don Johnson pedig kétszer, így ő ódzkodik attól, hogy belevágjon. Nem biztos benne, hogy a házasság neki való." Nem ez az egyetlen tényező azonban, ami miatt az eljegyzés ellenére az esküvő nem akar összejönni. Egy másik bennfentes szerint Gwyneth Paltrow-nak is köze van ahhoz, hogy Dakota Johnson ellenáll. Chris Martin volt felesége ugyanis helyette is lelkes.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow nagyon szeretné már ezt az esküvőt
Forrás: Getty Images via AFP

"Gwyneth megpróbálja átvenni az irányítást" - mondja a bennfentes. "Dakota kedveli Gwyneth-et, de a megszállottsága, hogy összeházasodjanak, már túl sok. Ötletekkel áll elő a szertartásra, a színekre, a helyszínekre, még a vendéglistára is. Ez kimerítő, és még egy ok, amiért Dakota el akarja halasztani az esküvőt".


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.