Demi Moore megható üzenetben köszöntötte Bruce Willist apák napján - Fotók

2024 Tribeca Festival - "BRATS"
WireImage/2024 Tribeca Festival - "BRATS" - Gary Gershoff
Apák napja Bruce Willis fotók Demi Moore
Demi Moore szívszorító képsorokkal köszöntötte apák napján volt férjét, Bruce Willist, aki öt lány büszke édesapja.

Bruce Willisről apák napján sem feledkezett meg a családja: volt felesége, három nagyobbik lányának édesanyja az Instagram-oldalán köszöntötte fel a színészt. Demi Moore több képet is megosztott volt férjéről, aki odavan a lányaiért.

Demi Moore
Demi Moore emlékezetes pillanatokat osztott meg a színészről apák napja alkalmából
Forrás: WireImage/57th New York Film Festival - "Motherless Brooklyn" Arrivals

Demi Moore megható üzenete

Bruce Willis és Demi Moore három közös lányt neveltek fel: a 35 éves Rumert, a 32 éves Scoutot és a 30 éves Tallulah-t. A színész jelenlegi feleségével, Emmával pedig két lányt nevel: a 12 éves Mabel Ray-t és a 10 éves Evelyn Pennt. A színészt apák napján felesége és volt házastársa, Demi Moore is felköszöntötte. A színésznő több emlékezetes pillanatot is megosztott Willisről és a gyerekekről, köztük egy friss fotót is, amelyen Scout gyengéden megérinti a 69 éves, visszavonult színész arcát. A megható képek alatt egyszerűen annyi állt: 

Boldog apák napját a kedvenc lányos apukánknak. Szeretünk, BW!

A rajongók sem hagyták szó nélkül a szívszorító bejegyzést, kedves üzenetekkel fejezték ki szeretetüket és tiszteletüket a legendás színész iránt.

Bruce Willis feleségének szívszorító vallomása: a demencia átírta az életüket

Mindenkit megrázott, amikor kiderült, hogy Bruce Willis frontotemporális demenciával küzd. A színész vissza is vonult, ma már csak a családjával foglalkozik, ők pedig mindenben igyekeznek támogatni őt. Felesége a betegség szószólójává vált és nemrég elismerte, ez az egész életüket átírta.

"Sok okom van arra, hogy miért váltam szószólóvá. Az egyik az, hogy úgy érzem, ezáltal én és a családom visszevettük az irányítást. Az FTD az egész életedet átírja" - mondta Emma Heming Willis Instagram-oldalán. "Visszahozott némi erőt és kontrollt az életembe, amiket ez a betegség elvesz. Az, hogy felszólalhatok a családomért, és a következő család szolgálatára lehetek, erőt ad, és elviselhetővé teszi ezt az utat" - tette hozzá. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.