Apró gesztust tett a királyi család Harry hercegnek születésnapján - Megtört a jég?

Harry herceg, Vilmos herceg
Getty Images - WPA Pool
békekötés Harry herceg születésnap
Betöltötte a 40. életévét a herceg, és ezt a jeles napot a családja sem hagyta figyelmen kívül. Harry herceget hivatalosan is felköszöntötte a királyi család.

Azóta, hogy Harry herceg kilépett a királyi családból, csak mélyül köztük a szakadék. Meghan Markle és férje mindent meg is tettek azért, hogy elmérgesedjen a viszony, hiszen az elszakadás óta abból élnek, hogy kiteregetik a családi szennyest. Az Oprah-nak adott interjújukkal kezdődött, majd folytatódott egy netflixes sorozattal, Harry pedig végül kiadta a Tartalék című önéletrajzi könyvét. Egy alkalommal sem kímélték a királyi családot, és úgy tűnt, a kapcsolatuk visszavonhatatlanul megromlott. Most azonban egy apró gesztust tettek Harry felé: hivatalosan is felköszöntötték a születésnapján.

Harry herceg
Harry herceget felköszöntötte a királyi család
Forrás: Getty Images

Harry herceget felköszöntötte a királyi család

Noha azt hihetnénk, hogy ez semmiség, valójában nem az. Ugyanis Meghan Markle nem részesült ebben a kegyben. A hercegné születésnapja augusztus elején volt, és amellett a királyi család tagjai úgy mentek el, mintha mi sem történt volna. Hivatalosan és nyilvánosan legalábbis nem köszöntötték fel a hercegnét, de nemcsak őt nem, kislányukat, Lilibetet sem üdvözölték annak születésnapján júniusban. Ennek fényében az, hogy most Harry herceget nyilvánosan felköszönötték a királyi család hivatalos Instagram-oldalán, ráadásul Instagram-sztorijukban Katalin és Vilmos is, igen nagy dolog, de azt is mutatja, hogy nem kezelik egyenlő módon a házaspárt, és míg Harry felé nyitnak, Meghan Markle továbbra is vörös posztó. Ami nem is csoda, hiszen Meghan Markle évek óta nem járt Angliában, látogatásai elmaradását azzal magyarázzák, hogy hivatalos védelem hiányában a hercegné nem mer odautazni. A királyi család pedig a jelek szerint nem nézi jó szemmel a hercegné viselkedését...

„Boldog 40. születésnapot kívánunk Sussex hercegének" - írták Instagramon a Harry hercegről közzétett fotóhoz. Habár szűkszavú a köszöntés, mégis lehet olajágnak tekinteni. Már csak az a kérdés, hogy Harry herceg hogyan reagál majd erre a gesztusra.

Királyi fenségből Meghan Markle plusz egy fője: Harry herceg 40 éves lett

Hogyan vált Vilmos herceg öccse, a brit királyi család egyik kedvenc tagja egy amerikai színésznő oldalkocsijává? Harry már csak Meghan Markle plusz egy fője - az egykori sorozatsztár márkát épít, férje karrierterveiről azonban keveset hallani. A herceg barátai is attól tartanak, hogy a 40. születésnapját ünneplő Harry utálja az amerikai életét.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.