Heidi Klum fia leérettségizett: felvételek a nagy napról

Cannes Film Festival 2024 Red Carpet Heidi Klum
Getty Images -
Büszkeség Heidi Klum érettségi Tom Kaulitz
Fia érettségi ünnepségéről posztolt videót és fotókat a modell. Heidi Klum büszke Henryre.

Exkluzív felvételekkel gratulált Heidi Klum fiának, a 18 éves Henrynek a gimnáziumi érettségije alkalmából. "Megcsináltad, gyönyörű kisfiam, gratulálok" - írta a mérföldkőnek számító eseményről a modell. 

Heidi Klum és a kis Henry
Heidi Klum "kicsi fia" már érettségiző felnőtt
Forrás: Getty Images

A videón megnézhető, ahogy Henry átveszi a bizonyítványát, de a klipben feltűnik az 51 éves Heidi Klum és férje, a 34 éves Tom Kaulitz, ahogy büszkén nézik a fiút a színpadon. 

"Gratulálunk, Henry! Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rád ” – áradozott a négygyermekes anyuka, majd a szűk körű vacsoráról is posztolt, amelyen  ő, Kaulitz, Henry és három másik gyermeke: Leni, Johan, Lou és barátaik is feltűntek. 

 

Klumnak három kisebb gyermeke Seallel közös, lánya, Leni biológiai apja Flavio Briatore olasz üzletember, de a kislányt a zenész ötéves korában örökbe fogadta

Leni 2022-ben végzett a középiskolában, és Los Angelesből a New Yorkba költözött, hogy elkezdje az egyetemet. Azóta azonban azóta édesanyja nyomdokaiba lépett, és saját modellkarrierjét építi. Nemrég még egy fehérneműkampányban is szerepelt híres anyukájával.  Azt azonban még nem tudni, Henry hol tanul tovább. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.