Heidi Klum intim pillanatot osztott meg az ágyból férjével, Tom Kaulitz-cal

Tom Kaulitz és Heidi Klum
Northfoto -
születésnap család Heidi Klum Tom Kaulitz
A szupermodell az Instagramjára posztolt a családi ünnepségről. Heidi Klum férjével, Tom Kaulitz-cal és gyermekeivel ünnepelt.

Szemmel láthatóan boldog életet él  20 évvel fiatalabb férjével, Tom Kaulitz-cal és gyerekeivel, a 19 éves modell Lenivel, a 14 éves Lou-val, a 18 éves Henryvel és a 17 éves Johannal az 51 éves betöltött Heidi Klum.

Heidi Klum és Tom Kaulitz
Heidi Klum és Tom Kaulitz boldog szerelemben élnek
Forrás: Northfoto

Heidi Klum imádja párját
 

Heidi Klum intim pillanatot osztott meg, méghozzá az ágyból: "Erre a gyönyörű ajándékra ébredtem. Szerencsésnek és áldottnak érzem magam" - írta a fotóhoz az 51 éves szupermodell, aki később a családi szülinapról is feltett képeket a közösségi oldalára. 

A szupermodellnek a családja a mindene

Színes lufikkal, virágok között és szeretteivel ünnepelte 51 születésnapját Heidi Klum. A híresség a rajongóknak is betekintést engedett életébe, és az Instagramra töltött fel képeket a meghitt partiról. 

"Minden, amit kívánhatnék..."  - írta a következő fotóhoz, ahol imádott családja körében ünnepel. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.