Jennifer Garnert nem kedveli JLo - a volt feleség azonban készen áll segíteni, ha Affleck újra visszaesne

The Daily Front Row Eighth Annual Fashion Los Angeles Awards
AFF/PA Images - AFF/PA Images
függőség Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez
Bennfentesek szerint Jennifer Garner kész segíteni volt férjét, Ben Afflecket, ha újra visszaesni. A színésznő továbbra is támogatja Affleck és Jennifer Lopez házasságát, annak ellenére, hogy a színész korábbi küzdelmei az alkohollal és drogokkal továbbra is aggodalomra adnak okot.

Jennifer Garner annak ellenére támogatja Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolatát, hogy az énekesnő nem rajong különösebben férje volt feleségéért. "Lopez nem különösebben kedveli Garnert — és bár távolról barátságosak, igazából sokat nem beszélnek egymással" - mondta korábban egy közeli ismerős. 

Jennifer Garner
Jennifer Garner támogatja Affleck és Lopez házasságát
Forrás: Byline: TheImageDirect.com

Jennifer Garner nem hagyja magára volt férjét

Jennifer Garner - aki 10 évig volt Ben Affleck felesége, három gyermekük született és a válás után is jóban maradtak - úgy véli, Bennek dolgoznia kellene a kapcsolatán Lopezzel, nagy hiba lenne, ha feladná és kilépne a házasságából. "Garnernek nagyon fontos Ben boldogsága és támogatja házasságát"  - mesélte egy bennfentes, aki hozzátette, Garner pontosan tudja, mennyire megterhelő a reflektorfény egy pár számára.

Aggódik, hogy Ben Affleck visszaeshet

"Ez az örökség nagyon erős, és nehéz kitörni belőle. Hosszú időbe telt nekem, hogy magamnak is bevalljam, mélyen, kétségek nélkül, hogy alkoholista vagyok. Hogy a következő ital is ugyanolyan lesz, mint a többi" - nyilatkozta egykor Ben Affleck függőségéről, akinek az apja szintén elég gyakran nézett a pohár fenekére. A színész egész életét tönkretette tehát az alkohol, amelynek rabságából hosszú időbe telt kikeverednie.

Egyes források szerint azonban a színész volt feleségére minden körülmények között számíthat, Jennifer Garner volt mindig az, aki kihúzta a gödörből és ha úgy alakul, akkor ez a jövőben sem lesz másként.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.