Katalin hercegné szerepe a királyi családban: már semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt

The Princess Of Wales Opens Evelina London's New Children's Day Surgery Unit
Samir Hussein/WireImage - Samir Hussein
brit királyi család katalin hercegné visszatérés
Katalin hercegné szerepe a brit királyi családban jelentősen megváltozhat a rákdiagnózisa és orvosi kezelése után. Vilmos herceg mellett a királyi eseményeken központi szerepet betöltő walesi hercegné "talán soha nem tér vissza ahhoz a feladatkörhöz, amelyben korábban láthattuk" – árulta el egy bennfentes.

A királyi család tagjai mind nagyon óvatosan fogalmaznak, ha Katalin hercegnéről van szó, de általában biztató hírekkel szolgálnak vele kapcsolatban. Azonban a visszatérése után sok minden meg fog változni, már semmi nem lesz olyan a brit királyi családban, mint korábban volt - árulta el egy informátor.

Katalin hercegné
Katalin hercegné szerepe már soha nem lesz olyan, mint volt a brit királyi családban
Forrás: Samir Hussein/WireImage

Katalin hercegné szerepe a királyi családban

A forrás hozzátette, hogy Katalin "újraértékeli, mit tud majd vállalni, amikor visszatér", miután kemoterápiás kezeléseken esett át. Richard Fitzwilliams királyi szakértő megjegyezte, hogy amikor a walesi hercegnő képes lesz visszatérni a királyi kötelességeihez, "az orvosai tanácsai alapján nagyon óvatosan lesz terhelve."

Katalin hercegné hatalmas döntés előtt áll

Bár korábban a brit királyi család úgy nyilatkozott, hogy egy ideig biztosan nem lép még nyilvánosság elé Katalin hercegné, úgy tűnik, mégsem kell sokat várni a walesi hercegné első szereplésére. Bár a Kensington-palota múlt héten megerősítette, hogy a walesi hercegné ki fogja hagyni a Trooping the Colour – az uralkodó éves születésnapi parádéjának – hagyományos próbáját június 8-án, ez még nem jelenti azt, hogy Katalin egyáltalán nem lesz látható a parádén. Bennfentesek szerint a kocsis felvonuláson nem fog részt venni, de arra van esély, hogy meglepetésszerűen megjelenjen a Buckingham-palota erkélyén a többi királyi családtaggal együtt, hogy megnézze a Királyi Légierő repülős bemutatóját.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.