Lilibet Diana harmadik születésnapja: így ünnepeltek Harryék Montecitóban

Lilibet
Prince Harry/Instagram -
Harry & Meghan Lilibet Diana születésnap
Harry herceg és Meghan Markle kislánya június 4-én tölti be harmadik életévét. A kis Lilibet ünneplése azonban már korábban elkezdődött, egy születésnap előtti partit tartottak a szűk családnak és a barátoknak.

Lilibet születésnapját a sussexiek idén is a család montecitói otthonában tartották. A szűk család, a legközelebbi barátok és Lilibet néhány játszótársa volt meghívva. A gyerekeket különféle játékokkal szórakoztatták. 

Lilibet
Harry és Meghan Lilibet első születésnapján tették közzé ezt a fotót a kislányról.
Forrás: Prince Harry/Instagram

Az ünneplés előkészületei során Meghan különös gondot fordított arra, hogy minden részlet tökéletes legyen. Sajtóértesülések szerint a születésnapi tortát maga készítette. 

Lilibet különleges ajándékot kapott

Lilibet születésnapja alkalmából különleges ajándékokat kapott a szüleitől és testvérétől. Meghan korábban már beszélt arról, hogy ezt a speciális dolgot már évekkel ezelőtt beszerezte, és csak a megfelelő időt várta, hogy egyszer a lányának adhassa - úgy tűnik, ez  a pillanat most elérkezett.

A kis Lilit mostanában nem mutatták meg a szülei, mindössze egy lesifotó kering róla és édesapjáról a közösségi médiában: 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.