Lehullott a lepel Meghan Markle és Harry kapcsolatáról: nem egyenrangú felek

Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - National Service of Thanksgiving
Getty Images - WPA Pool
viszony Meghan Markle kapcsolat Harry herceg
Szakértők szerint egyenlőtlen a viszony a pár között. Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatát csak az egyikük irányítja.

Meghan Markle és Harry herceg házasságában csak az egyik fél irányít. A szakértők elárulták, hogy a jelek szerint kinek az akarata érvényesül általában.

2023 Invictus Games Düsseldorf
Meghan Markle és Harry nem egyenrangú felek
Forrás: WireImage

Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata egyenlőtlen

"Láthatjuk, hogy sokszor az elköteleződések lebonyolításában Meghan Markle van az élen, Harry pedig háttérbe szorul. A magánéletben ugyanúgy ő irányít, mint a nyilvánosság előtt" - mondta Esther Krakue királyi kommentátor.  Példaként hozta fel a pár nemrégiben tett nigériai látogatását, megjegyezve, hogy Meghan látszólag vágyta a figyelmet, míg a "nagyon angolos" Harry háttérbe szorult. "Amikor Nigériában voltak, Meghan volt a középpontban, és érthető, hogy miért - ő színésznő, sok időt töltött hírességek között, ez csiszolta a személyiségét. Önfejű és nagyon magabiztosnak tűnik. Harry viszont csak egy átlagos angol srác" - mondta a szakértő. Nem ez az első, hogy így nyilatkoznak Harry és Meghan viszonyáról

Tom Quin királyi életrajzíró azt mondta, hogy Meghan és Harry között egyenlőtlen a kapcsolati dinamika. Azt állította: "Senki sem kételkedik abban, hogy Harry és Meghan nem egyenrangú felek a kapcsolatukban - Harry híres mondata, miszerint 'amit Meghan akar, azt Meghan megkapja', szépen összefoglalta a helyzetet".

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.