családalapítás kisbaba Tornóczky Anita
Sok év küzdelem után első gyermekével várandós Tornóczky Anita. Az egykori műsorvezető most elárulta, kisfiú vagy kislány érkezik-e a családba.

Tornóczky Anita a Mokkában árulta el, hogy kisfiút hord a szíve alatt, és a terhességéről is részletesen mesélt. 

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita mögött nehéz évek vannak
Forrás: TV2/Mokka

„Nagyon sokáig, a hosszú próbálkozás után az ember úgy van vele, hogy még nem mer örülni. Most már az az időszak van, amikor már el merem hinni, meg merek örülni neki. Mindig vannak újabb és újabb mérföldkövek, ilyen a vérvétel, aztán az első ultrahang, aztán a szívhang és aztán a genetikai ultrahang, hogy biztos minden rendben van-e" — mesélte a Anita, aki sokszor úgy ment a vizsgálatokra, hogy előre sírt, mert biztos volt benne, hogy rossz hírt kap. Szerencsére a baba elég egyértelmű jelét mutatja, hogy jól van, nagyon aktív a pocakban.

Tornóczky Anita mögött nehéz évek vannak

Anita és párja öt éve küzdenek ezért a babáért. Az egykori műsorvezetőnek volt egy spontán vetélése, akkor már sejtette, hogy nem lesz akadálymentes az útjuk. Több orvost is felkerestek, de mindegyik mást tanácsolt nekik. Végül a SOTE Reprodukciós Klinikáján kötöttek ki, ahol nagyon lassúnak érezte a folyamatokat. Anita nem türelmes típus, de biztos volt abban, hogy a baba előbb-utóbb jönni fog.

„Ez testileg és lelkileg is egy olyan hullámvasút, ami minden életkorban és minden élethelyzetben nagyon embert próbáló, és kapcsolatot próbáló is. Nagyon hálás vagyok a páromnak, mert maximálisan támogatott, de ez tényleg egy hullámvasút, amiben nem vagy mindig aranyos, amikor hormonpótlást kapsz" - mondta Tornóczky.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.