Jenna Dewan háromszoros anya lett: szoptatós fotót posztolt a színésznő:

 Jenna Dewan
Getty Images via AFP/2023 Getty Images - Getty Images via AFP
születés szoptatás újszülött
Háromszoros anya lett a színésznő. Jenna Dewan a mindennapjaikról osztott meg fotókat, és természetesen azt is megmutatta, milyen boldogan szoptatja újszülött gyerekét.

Jenna Dewan június közepén lett háromszoros anya, most pedig megmutatta, milyenek a szülés utáni napok. A színésznő a szoptatásról is mutatott felvételt.

 Jenna Dewan
 Jenna Dewan szoptatós fotót posztolt
Forrás: Getty Images via AFP

Jenna Dewan háromszoros anya lett

Channing Tatum exe, Jenna Dewan életet adott harmadik gyerekének. A színésznő kislánya, Rhiannon Lee Kathryn Kazee június 14-én született meg vőlegényétől Steve Kazee-től, és már közzé is tettek néhány fotót a babáról. "Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeztél, mérhetetlen örömet és szeretetet hoztál az életünkbe..." - írta Jenna az első posztjához, amelyben a születés híréről tájékoztatta a rajongókat, most pedig azt mutatta meg, milyen az életük azóta, hogy kiengedték őket a kórházból. A posztban megosztott első képen éppen szoptatás közben, boldogan látható.

Korábban pedig megmutatta a pillanatot, amikor a másik két gyereke először találkozott az újszülöttel.

Jenna Dewan és vőlegénye, Steve Kazee 2018 óta vannak együtt, első közös gyerekük 2020-ban született. Jennának a legidősebb gyereke, Everly még a színésznő előző kapcsolatából, Channing Tatum színésztől született. Ugyan a pár 2018-ban bejelentette, hogy elválnak, hivatalosan még nem zárták le az ügyet. A legutóbbi hírek szerint a vagyonmegosztás nem megy egyszerűen: Jenna minden bevétel felére igényt tartana.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.