Láttad már Meg Ryan és Dennis Quaid fiát? Jack Quaid hihetetlenül jóképű - FOTÓ

Meg Ryan és Dannis Quaid
Hurlyburly Premiere/3/4 Length - Jeff Kravitz
helyes Meg Ryan Dennis Quaid Jack Quaid
Jack Quaid egyaránt hasonlít híres édeanyjára és híres édesapjára is. Így néz ki Dennis Quaid és Meg Ryan fia: nagyon jóképű!

Meg Ryan és Dennis Quaid olyan régóta nincsenek már együtt, hogy szinte el is felejtettük, hogy ők egykor házasok voltak, sőt közös gyerekük is született. A 32 éves Jack Quaid mindkét szülőjére nagyon hasonlít, hihetetlenül jóképű férfi lett belőle. Így néz ki Dannis Quaid és Meg Ryan fia.

Meg Ryan és Dannis Quaid, Meg Ryan fia
Dennis Quaid és Meg Ryan fia, Jack jóképű férfi lett
Forrás: 95 Pediatric Aids Picnic/3/4 Length/Steve Granitz

Dennis Quaid és Meg Ryan fia, Jack Quaid hihetetlenül jóképű férfi lett

Meg Ryan - aki manapság már csak a plasztikai műtétei miatt kerül a figyelem középpontjába - 1991-ben ment hozzá Dennis Quaid színészhez. Pontosan Valentin-napon, vagyis február 14-én tartották az esküvőjüket, majd valamivel egy évvel később, 1992. április 24-én megszületett az első, és egyetlen közös gyerekük, Jack Quaid. A pár családi élete egészen csendben zajlott, amig 2000-ben el nem váltak. Fiuk azonban természetesen örökre összeköti őket még akkor is, ha mára már 32 éves érett férfivá cseperedett Jack Quaid, aki mindkét szülőjére nagyon hasonlít. 

JACK QUAID
Dennis Quaid és Meg Ryan fia, Jack
Forrás: ABC via Getty Images/JACK QUAID

Édesanyja megvédte a nepo baby címkétől

Nepo babyknek nevezik azokat a gyerekeket, akik híres, tehetős, befolyásos szüleiknek köszönhetően valószínűleg könnyebben jutottak lehetőségekhez, kiváltságos helyzetekbe kerültek. Meg Ryan azonban nemrég leszögezte, hogy Jack nagyon keményen megdolgozott azért, ahol tart. A fiú ugyanis szintén olyan alma, ami nem esett messze a fájától: színészként próbál érvényesülni. 2012-ben láthattuk először filmvásznon Az éhezők viadalában, ahol egy kisebb szerepet kapott, de azóta játszott, az Oppenheimerben, a Sikolyban és A fiúk című sorozatban is.

"Jack nagyon tehetséges. Sokkal természetesebb, mint én valaha is leszek. Ez a nepo-duma beszennyezi a munkamorálját, az adottságait"

 - mondta Meg Ryan, édesanyja nyilatkozatát pedig fia sem hagyta szó nélkül. 

"Ő egy szerető anya"

 - kezdte Jack. "Nem hiszem, hogy azt akarja mondani, hogy nem vagyok nepo baby. Úgy gondolom, csak azt akarta mondani, hogy szerinte ez aláássa a tehetségemet" - folytatta. "De én nem így látom. Tudom, hogy keményen dolgozom, és tudom, hogy sokkal többször hallottam már 'nemet', mint 'igent'" - tette hozzá Jack, aki pontosan tudja, Hollywoodba milyen nehéz betörni, és hogy valószínűleg neki könnyebb dolga volt. "Tudtam, hogy az ajtó sok szempontból nyitva áll előttem, ami sok színészre nem volt igaz. Próbáltam olyan keményen dolgozni, amennyire csak tudtam, hogy bebizonyítsam, megérdemeltem, hogy besétálhattam ezen az ajtón." 

Jack tehát legutóbb az Oppenheimerben volt látható, ami a tavalyi év egyik legsikeresebb filmje lett. Ha még nem láttad, íme, a film előzetese:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.