Gyönyörű Nicole Kidman 16 éves lánya: Sunday Rose már kész felnőtt - FOTÓ

Nicole Kidman
Variety via Getty Images/Gilbert Flores -
anya-lánya Párizs Nicole Kidman lánya vörös szőnyeg
Együtt pózoltak a vörös szőnyegen egy párizsi eseményen. Nicole Kidman lánya le sem tagadhatná filmcsillag édesanyját.

Anya és lánya együtt jelentek meg párizsban egy vörös szőnyeges eseményen, és boldogan pózoltak a fotósok kameráinak. Nicole Kidman lánya elképesztően hasonlít édesanyjára.

Nicole Kidman lánya, Sunday Rose
Nicole Kidman lánya már kész felnőtt
Forrás: Jack Tribeca / Bestimage/

Nicole Kidman lánya, Sunday Rose már kész felnőtt

Nem gyakran jelenik meg a nyilvánosság előtt Sunday Rose, Nicole Kidman lánya. Bár még csak 16 éves, már majdnem olyan magas, mint szupersztár édesanyja, és kész felnőttnek tűnik. Anya és lánya egy párizsi rendezvényen pózoltak most együtt a vörös szőnyegen a fotósok kameráinak. Mindketten az egyszerű és elegáns öltözék mellett tették le a voksukat. Nicole egy fehér felsőt, és hozzá passzoló fehér szoknyát viselt. Lánya, Sunday Rose pedig szürke szettet választott: ő mellényt és nadrágot vett fel az eseményre. 

Nicole Kidman és lánya, Sunday Rose
Nicole Kidman lánya, Sunday Rose vörös szőnyeges eseményre kísérte el édesanyját
Forrás: Jack Tribeca / Bestimage/

Nicole Kidman gyerekei

Nicole Kidman és férje, Keith Urban két közös gyereket nevelnek. Az idősebb a 16 éves Sunday Rose, aki 2008. július 7-én született, és Faith Margaret, aki 2010. december 28-án jött világra. A színésznőnek van két örökbefogadott gyereke is, akiknek apja Tom Cruise. Isabella Jane Cruise, aki 1992. december 22-én született, és akit 1992-ben adoptáltak a hírek szerint jelenleg Londonban él. Connor Antony Cruise 1995. január 17-én született, és jelenleg Floridában él. A színésznőnek örökbefogadott gyerekeivel nincs olyan szoros kapcsolata, állítólag azért, mert miindketten édesapjukat követve beléptek a szcientológiai egyházba. 

Tom Cruise-ról beszélt volt felesége, Nicole Kidman

Nemrég elevenítette fel a színésznő, milyen is volt az egyik nagysikerű közös filmjük, a Tágra zárt szemek forgatása. Az azóta ikonikussá vált erotikus film Stanley Kubrick rendezőlegenda utolsó munkája, idén ünnepli a 25. évfordulóját. A különleges alkotás elkészítése sem a megszokottak szerint alakult, nagyon hosszú ideig tartott a forgatás. "Amikor Tom és én először kezdtünk Stanley-vel dolgozni, az otthonában voltunk, és még csak át sem mentünk a forgatásra a stúdióba" - mondta. "Hat-nyolc hét telt el, és azon gondolkodtunk, hogy vajon elkezdjük-e valaha? És egyszerűen nem kezdtük el. Lassanként megbarátkoztunk egymással, eléggé ahhoz, hogy ötletekkel dobálózzunk" - mesélt Nicole a folyamatról, de arról is beszélt, milyen eltérő kapcsolata volt neki és Tom Cruise-nak a rendezővel. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.