Nicole Kidman lányával nézte meg erotikus filmje egy jelenetét: így reagált a tinédzser

Nicole Kidman
Variety via Getty Images/Gilbert Flores -
Tágra zárt szemek jelenet Nicole Kidman lánya
Megállt az ütő a színésznőben, amikor rájött, melyik filmjéből vetítenek jelenetet egy rendezvényen, amire a lányával ment el. Nicole Kidman elárulta, hogyan reagált a lánya a Tágra zárt szemek képsoraira.

Nicole Kidman lánya, Sunday először látott a Tágra zárt szemek című erotikus mesterműből jeleneteket, és a színésznő elárulta, hogyan reagált rá.

Nicole Kidman lánya így regált a TÁgra zárt szemek jelenetére
Nicole Kidman lánya így regált a TÁgra zárt szemek jelenetére
Forrás: Penske Media via Getty Images/Gilbert Flores

Nicole Kidman lánya a Tágra zárt szemekből látott jelenetet

"A mindenit. Oké" - ezt gondolta Nicole Kidman akkor, amikor rájött, hogy a rendezvényen, amin a lányával vett részt, a Tágra zárt szemek című filmjéből vetítenek jeleneteket. Az erotikus mestermű Stanley Kubrick utolsó alkotása, négy nappal a legendás rendező halála előtt készült el. A filmben Tom Cruise és Nicole Kidman a főszereplők, akik akkor még házasok voltak. A rendező a forgatás előtt párterápiás üléseket tartott Kidman és Cruise számára, ahol a házasságukkal kapcsolatos legmélyebb félelmeikről kellett vallaniuk. A misztikus film tehát nem olyan alkotás, amit a szüleivel szeretne megtekinteni az ember, főleg nem akkor, ha az édesanyja a főszereplője. 

Nicole Kidman még akár szerencsésnek is mondhatja magát, hiszen nem egy erotikus jelenetét vetítették le, de így is megállt benne az ütő, mikor meglátta, mi következik. 

"Látta azt a jelenetet, ahol be vagyok tépve"

 - mondta a színésznő. A jelenetben Nicole Kidman karaktere bevallja,  van egy beteljesületlen fantáziája egy tengerésztiszttel, akivel a férjével való marihuánázás közben találkozott. A színésznő leszögezte, "biztosan" nem tervezi, hogy a közeljövőben megnézi a teljes filmet a tinilányaival, de meglepődött azon, ahogy Sunday reagált a levetített képsorokra. 

"Anya, ez jó volt"

 - véleményezte a 15 éves Sunday a látottakat.

Nicole nemrég azt is elárulta, hogy mindig a lányaira támaszkodik, ha őszinte véleményt szeretne hallani a munkájáról, legalábbis azokról, amiket láthatnak a lányok. "Szerintem fontos, hogy ne legyenek talpnyalók körülötted. És az is, hogy ne keressük az igazán szörnyű kritikákat..." - árulta el a színésznő.

Nicole Kidman sorozatai és filmjei közül egyébként meglehetősen keveset mutathat meg lányainak: a Netflixre hamarosan érkező The Perfect Couple (A tökéletes pár) tele van Nicole Kidman és Liv Schreiber szenvedélyes szerelmi jeleneteivel, és ebből egy már a trailerben is látható, de a nemrég debütált Családi affér című vígjátékot sem nézhetik meg együtt, abban ugyanis Zac Efronnal vált forró csókot, de ennél erotikusabbb jelenetben is látható a fiatalabb színésszel. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.