Sarolta hercegnő és Lajos herceg megható fotóval tisztelgett az angol válogatott előtt

Prince George, Princess Charlotte And Prince Louis Start Lambrook School
Getty Images/Prince George, Princess Charlotte And Prince Louis Start Lambrook School - Pool
Európa-bajnoki döntő fotó Lajos herceg Sarolta hercegnő
Vilmos herceg és Katalin hercegné ma egy megható fotót osztottak meg két idősebb gyerekükről, ahogy az Európa-bajnokság döntőjét nézik tegnap este, ezzel tisztelegve az angol válogatott előtt a fájdalmas vereség után. A szívmelengető posztban Sarolta hercegnő és Lajos herceg egymás mellett ülnek a televízió előtt, angol válogatott mezben, amelyeken nevük és életkoruk szerepel.

A fotót Katalin hercegné készítette, és a Kensington-palota hivatalos Instagram-oldalán osztották meg, a walesi herceg és hercegné aláírásával. Vilmos herceg legidősebb fiával, a tízéves Györggyel együtt nézte Berlinben az Európa-bajnokság döntőjét, míg Sarolta hercegnő és Lajos herceg otthon az édesanyjukkal ültek a tévé előtt.

Sarolta hercegnő és Lajos herceg
Vilmos herceg nagyobbik fiával nézte a döntőt Berlinben, Sarolta hercegnő és Lajos herceg pedig otthon édesanyjukkal, Katalinnal
Forrás: Getty Images

Megható fotón Sarolta hercegnő és Lajos herceg

A szívmelengető posztban a testvérek egymás mellett ülnek a televízió előtt, angol válogatott mezben, amelyeken nevük és életkoruk szerepel. A kép mellett méltatták Gareth Southgate csapatát, akik „inspirációt jelentettek fiataloknak és időseknek egyaránt”. Azt írták: 

Anglia, a csapatmunka, a kitartás és az elszántságotok mindannyiunk számára inspirációt jelentett, fiataloknak és időseknek egyaránt. Gratulálunk Spanyolországnak. W & C.

A walesi herceg szívhez szóló hét szóval üzent az angol válogatottnak, miután 2-1-es vereséget szenvedtek Spanyolországtól a 2024-es Eb döntőjében. 

„Ezúttal ennek egyszerűen nem így kellett volna lennie. Még mindig nagyon büszkék vagyunk rátok. Hajrá, Anglia. W."

Katalin hercegné megjelent Wimbledonban

A döntő napján a walesi hercegnő a kislányával, Saroltával és a testvérével, Pippával nézte végig a wimbledoni tenisztorna férfi egyes döntőjét. Katalint állva tapsolta meg a közönség, amikor elfoglalta helyét a királyi páholyban, Sarolta pedig elképesztően büszke volt az anyukájára.

A wimbledoni tenisztornán való részvétel volt Katalin második nyilvános szereplése azóta, hogy bejelentette, rákkal küzd. Június közepén, fél év után először a Trooping the Colour parádén láthattuk. Akkor azt közölte a palota, hogy a hercegné nyáron szeretne még részt venni pár eseményen, ha az egészségi állapota engedi, így mindenki remélte, hogy Wimbledonban is ott lesz. Erről azonban az utolsó pillanatig nem lehetett tudni semmit, a férfi döntő előtti napon közölte csak a Kensington-palota, hogy Katalin tiszteletét teszi a verseny zárónapján, várhatóan ő adja majd át a díjat a nyertesnek. Azt sem lehetett tudni, hogy kit visz magával Katalin. Külföldi lapok arra tippeltek, hogy Sarolta hercegnő kapja majd a megtisztelő feladatot.

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.