Kiderült, miért nem láthatjuk Harry herceg és Meghan Markle gyerekeit a nyilvánosság előtt

Harry herceg, Meghan Markle
Getty Images -
aggodalom Meghan Markle Harry herceg
Egy barát szerint Sussex hercege aggódik gyermekei biztonsága miatt, ezért óvja őket a nyilvánosságtól. Harry herceg és Meghan Markle jobbnak látja, ha Archie herceg és Lilibet hercegnő normális életet élnek, már amennyire ezt tudják biztosítani nekik.

Miközben Harry herceg fokozott biztonságért harcol felesége és két gyereke számára, édesanyja, Diana hercegnő 1997-es halála még mindig óriási hatással van rá, különösen azóta, mióta ő is szülő lett. „Harry vonakodott megmutatni a gyerekeit, nem azért, mert el akarja rejteni őket, hanem hogy megvédje őket a potenciális fenyegetésektől” - jelentette ki egy közeli barát.

The Duke & Duchess Of Sussex Visit South Africa
Harry herceg és Meghan Markle a kis Archie-val 2019-ben
Forrás: WireImage

Harry herceg félti a gyerekeit

A barát hozzáteszi: „Apaként és férjként Harry elhatározta, hogy nem hagyja megismétlődni a történelmet.” Harry herceg több ismerőse is megerősítette, hogy Károly királynak megvan ahhoz a hatalma, hogy újra biztosítja kisebbik fia és annak családja számára a védelmet, bár a Buckingham-palota nem kíván nyilatkozni a biztonsági intézkedésekről. Egy palotai forrás szerint az a gondolat, hogy Harry biztonsága a király kezében van, „teljesen téves”. Sussex hercege bírósági útra is terelte az ügyet, ahol az év elején veszített, így nem állították vissza az adófizetők által finanszírozott biztonságát. Harry és Meghan semmi mást nem akar, hogy normális életet biztosítani két gyereküknek, már amennyire ez számukra lehetséges.

Mivel mindkét oldal szilárdan kitart álláspontja mellett — és Harry bátyja, Vilmos herceg látszólag apjukkal ért egyet — bármilyen megbékélés reménye egyre távolibbnak tűnik. A nézeteltérések ellenére Harry „nem akar tovább harcolni. Szeretne újra jó kapcsolatot ápolni családjával” - mondja egy barát. Meghan „100 százalékban támogatja Harryt, de azt kívánja, bárcsak elengedné ezeket a pereket, boldog lenne és a jelenben élne" - magyarázta az Archewell Foundation korábbi alkalmazottja.

Úgy tudni, Károly király nagyon szeretné, ha bensőségesebb kapcsolata lehetne Harry gyerekeivel, a többi unokájával ugyanis nagyon szoros a viszonya...  A sérelmeken azonban senki nem tud túllépi, tekinteve, hogy amióta Harry kilépett a családi közelékből, minden eszközt megragadott, hogya családtagjait pocskondiázza. 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.