Legalábbis, ami a káposztát illeti. Itt az ideje hát tiszta (káposzta) levet önteni abba a bizonyos pohárba, hiszen előrukkoltak a farbával a tudósok, és nem, ennek nincs köze a brit mezőgazdaság népszerűsítéséhez. Még akkor sem, ha a Daily Mail cikke azért szerényen megemlíti, hogy az angol vöröskáposztának nincs párja a világon. Hát király!
De mit is állítanak a vöröskáposztáról? Például azt, hogy tízszer több vitamint és kétszer annyi vasat tartalmaz, mint bármelyik zöld testvére. Így, különösen a tavaszi méregtelenítés és vitaminturbózás idején, elsőrendű tápanyagforrásunk lehet. Különösen, ha nem párolva, hanem nyersen, salátaként fogyasztjuk.
Nos, miután nagyra értékelünk mindent, ami az egészséges táplálkozást erősítheti, mi máris indulunk vöröskáposztát reszelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.