Egy átmulatott szombat este után megkeseredhet a macskajajos vasárnap. Jessica Cording dietetikus azonban elárulja, milyen ételek fogyasztásával kerülhetjük el a másnaposságot. Bár az is megoldás lehet, ha nem fogyasztunk alkoholt.
Azt mondja, fontos szervezetünk számára, hogy fogyasszunk rengeteg vizet, ám az ételeket is gondosan meg kell válogatnunk. Emellett magnéziumo, káliumot és elektrolitokat is vinnünk kell szervezetünkbe. A káliummal gazdag ételek közé tartozik az avokádó, a banán, a citrusfélék, a sütőtök, a spenót, az édesburgonya, a paradicsom és a joghurt. A magnéziuban gazdag élelmiszerek közé pedig a sötét leveles zöldségek, babok, diófélék, teljes kiőrlésű gabonák, halak, csirke és csokoládé. Az italok esetében a kókuszvíz nagyszerű választás, hiszen gazdag elektrolitokban, de mellőzzük azokat, amelyek hozzáadott cukrot vagy színezékeket tartalmaznak.
Az alkohol befolyásolhatja a vércukorszintet is, ám a zab és a teljes kiörlésű gabonafélék segítenek ezt helyreállítani, emellett fogyasszunk gyümölcsöket és zöldségeket a megfelelő vitaminpótlás érdekében.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.