közösségi média ámokfutás bokasérülés britney spears
A közösségi oldalán mutatta meg az énekesnő, miként van sérült bokája. Britney Spears egy ideje ismét aggasztó videókat posztol.

Britney Spearst május elején egy Los Angeles-i luxusszállodából mentő vitte el, miután a barátjával, Paul Solizzal veszekedett. Akik látták őket, azt állítjék, össze is verekedtek. Britney Spearsnek az incidensben megsérült a bokája, ő pedig úgy nyilatkozott, az anyja tehet mindenről

Britney Spears
Britney Spears nem áll le: posztokkal árasztja el az Instagramot.
Forrás: Northfoto/Instagram/Britney Spears

Később az énekesnő arról posztolt az Instagramon, hogy Solizzal nem volt köztük konfliktus, csupán - ahogy ő fogalmazott -  „hülye idióta” volt, elesett és bokasérülést szenvedett.  

Britney úgy tűnik, hamar lábra állt, erről bizarr videó kíséretében szintén a közösségi médiában posztolt

"Séta törött lábon… ha gyorsan megyek, elzsibbad!!!" 

- írta többek között és felsorolta korábbi lábsérüléseit is. 

Britney Spears nap mint nap furábbnál furább videókat tesz közzé, amióta nem áll az édesapja felügyelete alatt, összeomlott mentálisan. Radikális hangulatváltozásai vannak, zavart, össze-vissza beszél. Barátai - akik aggódnak érte - szerintük idegállapota a válásának is betudható.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.